14. april 2021
Pladsen foran scene 21 på Vig Festival blev lørdag aften hurtigt afspærret, så politi og redningsfolk kunne komme til. En 50-årig mand blev anholdt og sigtet for simpel vold. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Pladsen foran scene 21 på Vig Festival blev lørdag aften hurtigt afspærret, så politi og redningsfolk kunne komme til. En 50-årig mand blev anholdt og sigtet for simpel vold. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigtet for festival-vold: Jeg er så ufattelig ulykkelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigtet for festival-vold: Jeg er så ufattelig ulykkelig
Odsherred - 26. juli 2017 kl. 11:37
Af Marianne Nielsen

Manden, der er sigtet for at forårsage en 51-årig mands død på Vig Festival, var tydeligt berørt af situationen, da Retten i Holbæk tirsdag skulle tage stilling til om varetægtsfængslingen skulle forlænges.

arrow Læs også: Otte måneder for festival-vold

Retsmødet var ikke mange minutter gammelt før han brød sammen i gråd første gang,

Den 50-årige mand græd, så han rystede, da anklager Julie Mathiesen oplyste dommer Anette Rahr Codam om, hvor sagen i mod ham stod.

Retsmødet foregik via videolink fra arresten i Kalundborg, hvor manden har siddet varetægtsfængslet siden 9. juli.

Han er sigtet efter den milde voldsparagraf om simpel vold efter et håndgemæng på dette års Vig Festival. En uenighed mellem venner, der endte tragisk med en 51-årig mands død efte ret hård slag i ansigtet.

- Jeg håber, jeg kan komme videre med mit liv efter denne frygtelige sag, fortalte han grædende med advokatens trøstende hånd på skulderen under ertsmødet.

- Han har jo erkendt, og alle ved, at der ikke har været hensigt til de her frygtelige følger af håndgemænget. Ingen på festivalen vil få en følelse af afmagt hvis han bliver løsladt i dag. Han er tilbudt fast arbejde og kunne indgå i samfundet, og samfundet vil gerne have ham, supplerede forsvarer Anders Schønnemann afslutningsvis.

- Jeg er så ufattelig ulykkelig over det der er sket ... Det er et banalt skænderi der udvikler sig til denne situation. Jeg sover ikke om natten, fortalte den sigtede grådkvalt.

Dommer Anette Rahr Codam løslod den sigtede, men da afgørelsen er kæret til landsretten, må han afvente resultatet derfra.

arrow Nægter at have slået ven med dødbringende knytnæveslag
30. august 2017 kl. 20:54 Opdateret: kl. 20:54
arrow Festival-vold: En halv retsdag mere i baghånden
30. august 2017 kl. 07:23 Opdateret: kl. 14:16
arrow Festival-vold for retten i næste uge
23. august 2017 kl. 15:18 Opdateret: kl. 11:10
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk