18. september 2021
Dragsholm slot fik for måneder siden ny chefkok, Jeppe Foldager. Dagbladet Børsen giver hans debutmenu topkaraktér. Foto: Mie Neel
Dragsholm slot fik for måneder siden ny chefkok, Jeppe Foldager. Dagbladet Børsen giver hans debutmenu topkaraktér. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks stjerner til ny kok i michelinkøkkenet på kendt slot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks stjerner til ny kok i michelinkøkkenet på kendt slot
Opdateret 21. maj 2021 kl. 12:21
Odsherred - 21. maj 2021 kl. 11:41
Af Marianne Nielsen

Dagbladet Børsen har været en tur omkring Dragsholm Slot for at smage på, hvad den nye køkkenchef Jeppe Foldager og hans stab har tryllet frem i slotskøkkenet. Debutmenuen hedder Tid og Sted og indikerer en sæsonpræget menu baseret på lokale råvarer tilføjet »endnu et lag forfinet teknik«, som Børsens madanmelder skriver.

arrow Læs også: De er helt klar til spisende gæster i Odsherred

Madanmelderen kunne lide, det han fik på tallerknen, og har kvitteret med topkarakteren seks stjerner og vurderer samtidig slottet godt på vej mod yderligere en michelinstjerne.

- Jeg tolker anmeldelsen som en stor anerkendelse af det arbejde, vi har lagt for dagen på slottet i mere end 15 år og af det gode arbejde med råvarer og forædlede produkter som landmænd, vinproducenter og ildsjæle leverer fra lokale jorder, noterer slotsdirektør Mads Bøttger sig overfor Nordvestnyt.

- Det en stor cadeau til Jeppe, Peter og hele teamet på slottet, der kun gør os alle sammen endnu mere sultne på fremtiden. Jeg synes også, at anmeldelsen viser, at slottet er blevet en gastronomisk bastion, funderet i slottets historie, Odsherreds natur og Lammefjordens råvarer, lyder det videre fra slotsdirektøren.

arrow Helt nyt kapitel i det 800 år gamle slots historie
12. april 2021 kl. 14:04 Opdateret: kl. 16:06
arrow Milliondyr renovering skubbet af corona
12. april 2021 kl. 06:29 Opdateret: kl. 15:51
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk