18. september 2021
Seks personer måtte søndag eftermiddag køres på hospitalet efter sammenstød mellem to biler ud for "Streetfood Rørvig" på Rørvigvej ved Rørvig. Foto: Thomas Olsen.
Seks personer måtte søndag eftermiddag køres på hospitalet efter sammenstød mellem to biler ud for "Streetfood Rørvig" på Rørvigvej ved Rørvig. Foto: Thomas Olsen.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks kørt på hospitalet: Stor trafikulykke ved streetfood-marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks kørt på hospitalet: Stor trafikulykke ved streetfood-marked
Odsherred - 12. september 2021 kl. 15:09
Af Helene Nielsen

Kort før klokken 14 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om et trafikuheld på Rørvigvej med flere tilskadekomne.

Ifølge Nordvestnyts kilder har en lægehelikopter været på stedet, men vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi var ikke klar over, om helikopteren har været benyttet til transport af personer, som var impliceret i uheldet.

Tre ambulancer har også været på stedet, og seks tilskadekomne er kørt til behandling på Slagelse og Holbæk Sygehuse. Flere af dem på grund af smerter i nakken efter sammenstødet. Der er ikke tale om alvorligere personskade, oplyser vagthavende.

Ifølge vagthavende skete uheldet på Rørvigvej i forbindelse med et højresving. Bilen som holdt stille blev påkørt af en bil, som kom kørende bagfra. Uheldsstedet er ud for Rørvig Streetfood, hvor der tidligere i år har været trafikale problemer på grund af ulovligt parkerede biler.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk