18. januar 2019
Indbrudstyve har været på spil i Odsherred i weekenden med større og mindre held. (Arkiv)
Indbrudstyve har været på spil i Odsherred i weekenden med større og mindre held. (Arkiv)
Foto: GRAVERSEN THOMAS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks indbrud: Tyvekoster i fastkørt bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks indbrud: Tyvekoster i fastkørt bil
Opdateret 22. januar 2018 kl. 11:39
Odsherred - 22. januar 2018 kl. 09:58
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har noteret sig seks anmeldelser om indbrud rundt om i Odsherred i weekenden.

arrow Læs også: Pige fængslet for vidnetrusler

I en villa på Enghavevej i Fårevejle Kirkeby, har ukendte gerningsmænd natten til lørdag været rundt i det meste af huset og stjålet smykker og elektronik.

På Østergårdsvej i Fårevejle Stationsby havde en husejer uønsket besøg lørdag morgen hvor tre mænd luskede rundt i haven og knuste ruden i hoveddøren, men flygtede efterfølgende fra stedet. De to beskrives som: A: Mand, ung, 165 cm høj, tyk, B: Mand, ung, 175 cm høj, C: Mand, ung, 175 cm høj.

Et sommerhus under renovering på Birkevej i Ordrup har også haft ubudne gæster i perioden op til weekenden, hvor ejeren kunne notere sig at ruden i bryggersdøren var aflistet og at der blandt andet var stjålet en kogeplade, en emhætte en opvaskemaskine, et maleri og krystalglas samt en 30 centimeter høj model af raket udført i tin.

På en ejendom i Atterup brugte indbrudstyve en stor bordplade, som de skubbede gennem ruden på bagdøren, og har derved formentlig flået den anden halvdel af døren af. Fra stedet blev stjålet service, billeder og ægte tæpper, som blev fundet liggende i en fastkørt bil bag huset. Bilen var ulåst, kørt fast i græs eller jord og et vidne har overfor politiet udpeget gerningsmanden.

Politiet kørte til en nærliggende adresse i Grevinge-området, hvor en 61-årig mand fra Grevinge og en 47-årig kvinde fra Birkerød blev anholdt som mistænkte i sagen. Politiet fandt dog kun grundlag for at sigte den 61-årige for indbruddet, og begge blev løsladt efter afhøring til sagen, oplyser politiet mandag morgen.

På Ellinge Lyng har der været indbrud i et sommerhus under renovering. Fra stedet er stjålet diverse værktøj og flere kasser med skuer.

På Kratvej Nykøbing har der også været indbrud i et sommerhus. Det er sket på et tidspunkt fra 1. januar frem til weekenden, hvor ejeren opdager at soveværelsesvinduet er blevet aflistet og huset var gennemrodet. Fra stedet er stjålet højtalere og et kamera.

arrow Vågnede og overraskede tyv
22. januar 2018 kl. 11:18 Opdateret: kl. 11:18
arrow Tasketyve på spil
22. januar 2018 kl. 11:14 Opdateret: kl. 11:14
arrow Kvinde reddet ud af brændende lejlighed
22. januar 2018 kl. 11:12 Opdateret: kl. 11:12

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk