18. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks ansøgere vil være forpagtere af forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks ansøgere vil være forpagtere af forsamlingshus
Odsherred - 15. september 2021 kl. 16:02

Nye tider: Ansøgningerne strømmer ind til jobbet som forpagter i Vig Forsamlinghus efter, Lene Buchwald har sagt op.

Af Pia Larsen
Fremtiden for Vig Forsamlingshus ser lys ud. Formand for bestyrelsen Bent Pedersen har indtil videre modtaget seks ansøgninger fra personer, som gerne vil overtage forpagtningen af byens samlingspunkt.

- Det er gode ansøgere, så det skal helt sikkert nok blive godt, siger han.

Bestyrelsen i Vig Forsamlingshus holder møde i aften den 15. september, som også var sidste frist for at søge jobbet. Her vil man gennemgå ansøgningerne og vælge nogle stykker ud til en samtale og arbejde videre med dem.

- Vi har stadig god tid. Lene fortsætter jo året ud, siger Bent Pedersen, som ikke ved hvornår den endelige beslutning om, hvem der bliver ny forpagter bliver taget.

Maner rygter i jorden
Samtidig maner Bent Pedersen de rygter i jorden, som florerer i byen om, at bestyrelsen skulle have spændt ben for Lene Buchwalds muligheder for at sælge take away. Under hele corona har forsamlingshuset klaret sig igennem ved at sælge dagens ret ud af huset, noget, som har været meget popælært lokalt. Men det er stoppet i takt med, at forsamlingshuset har fået travlt med de sædvanlige fester og arrangementer. Mange mennesker i Vig har angiveligt fået det indtryk, at bestyrelsen skulle have stukket en kæp i take away-hjulet for Lene Buchwald. Men det afviser Bent Pedersen blankt.

- Det står i Lenes kontrakt, at hun må sælge alt det mad ud af huset, hun har lyst til, så det har intet på sig, siger han.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk