14. august 2020
Den kun seks-årige Sebastian Pitzner-Christansen har arrangeret et støtteløb til fordel for dyrene i Odsherred Zoo Rescue. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Den kun seks-årige Sebastian Pitzner-Christansen har arrangeret et støtteløb til fordel for dyrene i Odsherred Zoo Rescue. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks-årig sørgede for at samle penge ind til zoo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks-årig sørgede for at samle penge ind til zoo
Opdateret 15. juli 2020 kl. 11:48
Odsherred - 15. juli 2020 kl. 10:37
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Høng bor en rigtig sej guttermand, og han er kun seks år. Sebastian Pitzner-Christiansen hedder han, og da han under corona-nedlukningen i tv-avisen så, at Odsherred Zoo Rescue, i Asnæs, havde store økonomiske problemer skred han til handling.

Han ville samle penge ind til dyreparkens omkring 600 dyr, og da han elsker at løbe, så arrangerede han, med en smule voksenhjælp, et løb i skovene omkring Høng, og der skulle selvfølgelig medaljer til deltagerne, alle med et billede af hans yndlingsdyr, kaimanen, en alligator, som dog var så svær at finde, at det blev en stor flot krokodille i stedet.

32 deltog i løbet søndag den 28.juni, og i lørdags kunne han så overrække zoo-direktør Joan Thygesen, fra Odsherred Zoo Rescue, en check på 1.100 kroner. Direktøren er stærkt imponeret og rørt over den uventede økonomiske håndsrækning.

»Det er en meget rørende og en meget flot gave fra en seks-årig dreng. Det vil komme dyrene til glæde, så det er vi meget glade for,« siger hun.

Sebastians mor, Mie Pitzner-Christiansen, er naturligvis stolt af sin søns initiativ, og hun stod for at indkøbe medaljerne.

»Han bestemte selv, hvem der skulle med til løbet, så det var venner, deres forældre og familie, og det var meget fint med medaljer og startnumre til alle. I lørdags tog vi så op i dyreparken og gav dem pengene, og da blev han noget genert, da han mødte direktøren, for det var første gang han mødte en der ejer sin helt egen zoologiske have,« siger hun.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk