13. juni 2021
Danmarks John, alias Brian Arnold og orkester, er med i Mokio's Odsherred-karavane 21.-25. juni, hvor bandet hylder John Mogensen.
gallery icon

Se billedserie

Danmarks John, alias Brian Arnold og orkester, er med i Mokio's Odsherred-karavane 21.-25. juni, hvor bandet hylder John Mogensen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se, hvornår din by får besøg af musik-karavanen i Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se, hvornår din by får besøg af musik-karavanen i Odsherred
Odsherred - 12. maj 2021 kl. 10:13
Af Stefan Andreasen

Musik og Kultur i Odsherred (Mokio) er nu næsten færdig med planlægningen af det nyudviklede musik-karavane-koncept, der i juni, juli og august skal køre rundt i Odsherred med en karavane med musikere, lydudstyr, scene, en kæmpe-grill, ølvogn og toiletvogn og levere udendørs sid-ned-koncerter.

I alt 40 små koncerter for 200-225 gæster.

Karavanen »Sommertur i Odsherred 2021« rammer fem faste locations i hver af de otte sommer-uger fra 21. juni til 13. august:

Den gamle cirkusplads i Nykøbing, Toldbodgade i Rørvig, Højbyvej 18 i Højby, idrætsanlægget på Skoletoften i Havnebyen på Sjællands Odde og Kalundborgvej 19 i Fårevejle.

Fra 21.-25. juni er det Danmarks John, der rejser rundt med karavanen og giver fem koncerter, der hylder John Mogensen.

28. juni til 2. juli hylder trioen Mastrup, Møller & Rasmussen Fanø-trubaduren Johnny Madsen på de fem steder i Odsherred.

5.-9. juli er det Munch & Broderskabet, der hylder Kim Larsen og Gasolin', og 12.-16. juli drager Stig Rossen & Vennerne med Odsherred-karavanen rundt og spiller Bamses Venner-musikken.

19.-23. juli er Kim Schwartz med på »Sommertur i Odsherred 2021«, i dagene 26.-30. juli står der »Jazz så det swinger« på programmet, og 1.-5. august optræder Anders Blichfeldt til de fem koncerter.

Den sidste uge med »Sommertur i Odsherred 2021« - i dagene 9.-13. august - er lige ved at falde på plads, oplyser Anders Munch, formand for Mokio.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk