26. marts 2019
Fredag den 16. november er der igen OdsHædring - her et foto fra sidste års prisfest.
gallery icon

Se billedserie

Fredag den 16. november er der igen OdsHædring - her et foto fra sidste års prisfest.
Foto: Claus Starup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se de tre nominerede til kulturpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se de tre nominerede til kulturpris
Odsherred - 16. oktober 2018 kl. 18:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vinderen af Odsherred Kulturpris afsløres ved OdsHædring, fredag den 16. november i Borren - Højby Idræts- og Kulturcenter.

Kulturprisen tildeles en aktør eller gruppe af aktører, der har gjort en særlig indsats for at fremme kunst- og kulturlivet i Odsherred.

De tre nominerede til Odsherred Kulturpris 2018 er forfatter Charlotte Weitze fra Vallekilde, formand for Musikforeningen Drauget, Anker Petersen, Hørve, og Vig Festival.

Siden 2000 har Musikforeningen Drauget årligt arrangeret op mod 20 koncerter i det sydlige Odsherred, og det har været med ildsjælen Anker Petersen i front alle årene. Sidste år blev Drauget tildelt tre-årig støtte fra Nordisk Kulturfond, og foreningen har tidligere høstet tre nomineringer ved Danish Music Awards Folk i kategorien »Bedste Spillested«.

Forfatter Charlotte Weitzes bøger er oversat til adskillige sprog. Det er vigtigt, at Odsherred har kunstnere, der viser flaget nationalt og internationalt, står der i indstillingen.

Hendes seneste bog »Den afskyelige« er en roman om klimaforandringer. Med lidt fantasi kunne den omhandle en sprængning af Audebodæmningen; med Vejrhøj som et redningspunkt og fødested for en ny civilisation, fremhæver indstillingen.

I sommer var det 23. gang, Vig Festivals frivillige arrangerede tre-dages kulturfest for hele familien med op imod 13.000 gæster, og hvor kendte, danske musik-navne og upcoming bands spiller.

Vig Festival er med til at fremhæve Vig på Danmarkskortet og bidrager til at fremme kultur- og idrætslivet i Odsherred, hedder det i indstillingen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk