20. juli 2019
Nykøbing-bandet Nice Guys spillede tag-koncert for at markere "The Beatles Rooftop Concert" i januar 1969. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Nykøbing-bandet Nice Guys spillede tag-koncert for at markere "The Beatles Rooftop Concert" i januar 1969. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Spillemænd på en tagryg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Spillemænd på en tagryg
Opdateret 26. januar 2019 kl. 13:32
Odsherred - 26. januar 2019 kl. 13:27
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bandet Nice Guys hyldede lørdag middag The Beatles med en gratis-koncert fra taget på bygningen Algade 22 i Nykøbing Sj. - en koncert der, trods kulde og sne, blev det helt store tilløbsstykke og fik mere end 300 publikummer til at stoppe op og lytte med nede fra gågaden.

Koncerten var en markering af 50-året for den allersidste Beatles-koncert, den legendariske fra taget på Apple-bygningen på Savile Row i London i januar 1969.

Nice Guys spillede de fem numre i den korrekte rækkefølge: »Get Back«, »Don't Let Me Down«, »I've Got a Feeling«, »One After 909« og »Dig a Pony«.

- Hvor er det dejligt at se jer. Fryser I ikke ad Helvede til? Det gør vi? lød det fra guitarist og sanger Niels Bugge oppe fra taget.

Godt nok frøs de mange fremmødte og stod sammenklumpet som en broget pingvin-koloni, men de blev stående til alle fem numre og jublede og klappede, da bandet foreslog ekstranumre efter de 20 minutter.

- Vil I ha' lidt meré? Skal det også være Beatles?, foreslog Niels Bugge.

Og ja, det skulle være mere Beatles - »Lady Madonna«, hvor publikum klappede i takt og fik lidt varme, »Hello Goodbye« og til sidst »Something«.

- Det har været forrygende at spille Beatles for jer endnu engang. Vi elsker det højt, sagde sanger og keyboard-mand John Larsen - publikum elskede på én gang Beatles, den skøre, skønne tagkoncert-idé og det lokale band, der udførte den på en kold januar-lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk