23. maj 2019
De glade gæster var dresset gevaldigt op, voldsomt inspireret af den sydtyske nationaldragt. Således også Fanny Villadsen fra Odsherred Forsyning.
gallery icon

Se billedserie

De glade gæster var dresset gevaldigt op, voldsomt inspireret af den sydtyske nationaldragt. Således også Fanny Villadsen fra Odsherred Forsyning.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: Oktoberfesten er begyndt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: Oktoberfesten er begyndt
Odsherred - 27. oktober 2018 kl. 19:56
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anton har lidt af en byrde på sine skuldre, for han skal bære en mand hjem senere på natten, og når man er lavet af stof, dog med menneskeben, så er det sin sag, når ham, der skal bæres hjem har været til årets mest populære oktoberfest i Nordgårdshallen, i Nykøbing.

For 5. år i streg holdt Nykøbing IF Støtteforening oktoberfest lørdag aften og nat, og det har været en fest i støt opadgående retning, hvad angår popularitet. For fem år siden deltog der 250 i en iskold Kongehallen mens der i år er solgt 600 billetter, og selvom støtteforeningen ikke vil dele det eksakte beløb, så betyder det, at der også i år kan sendes en anseelig check til ungdomsarbejdet i Nykøbing IF.

Rema 1000, Helmuths Trykkeripiger og Tyrolerhytten var nogle af af navne som langbordene var reserveret i, og i det hele taget er festen noget lokalsamfundet har taget til sig, også blandt politikerne.

I hvert fald deltog adskillige byrådsmedlemmer fra både V og S.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk