21. oktober 2019
Et livagtigt fuglehovede på "Geo-træ", kreeret af Marens Hus på Sjællands Odde. kan ses på kunst- og kulturfestivalen i Egebjerg.
gallery icon

Se billedserie

Et livagtigt fuglehovede på "Geo-træ", kreeret af Marens Hus på Sjællands Odde. kan ses på kunst- og kulturfestivalen i Egebjerg.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Ny festival for kunst og kultur er i gang i Egebjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Ny festival for kunst og kultur er i gang i Egebjerg
Opdateret 18. oktober 2018 kl. 08:45
Odsherred - 17. oktober 2018 kl. 15:30
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Billedkunst, kunsthåndværk, rytmisk musik, performance, dans, visesang og sangskrivning smelter sammen på den nye kunst og kulturfestival i Egebjerg Kultur- og Forsamlingshus, der onsdag blev åbnet af den tidligere socialdemokratiske minister Birte Weiss, som har sommerhus tæt ved.

- Jeg interviewede engang Arne Haugen Sørensen om, hvorfor han dengang havde slået sig ned i Odsherred, og forsøgte at få ham til at sige noget med lyset og naturen. »Hvorfor må det ikke være lidt enkelt, Birte: Husene er billige her«, sagde Haugen Sørensen. Og det har han jo så ret i, sagde Birte Weiss muntert.

Hun »klippede« en imaginær snor over med fingrene og erklærede festivalen åben.

Til og med søndag vil der være udstilling af malerier, akvareller, objekter, træ-arbejder, strik, glaskunst, keramik, skrotkunst, pileflet og smykker i tæt samklang med levende musik, leveret af elever på Den Rytmiske Højskole og Odsherreds Sangskriver Klub. Kunst i Odsherred er arrangør af festivalen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk