11. december 2018
Modul-afdelingerne svæver i luften under en byggekran, der hejser dem på plads på de støbte punktfundamenter. Foto: Odsherred Kommune
gallery icon

Se billedserie

Modul-afdelingerne svæver i luften under en byggekran, der hejser dem på plads på de støbte punktfundamenter. Foto: Odsherred Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Moduler til rådhus-byggeri svævede i luften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Moduler til rådhus-byggeri svævede i luften
Odsherred - 04. marts 2018 kl. 07:32
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De første præfabrikerede moduler til den store tilbygning til 33 mio. kr. til Odsherred Rådhus - bag det eksisterende rådhus ud mod Højbygårdsvej i Højby - er ankommet og anbringes på de støbte punktfundamenter ved brug af en mobil byggekran.

Først samles stue-etagen, og derefter går håndværkerne i gang med det indvendige arbejde - vand, varme og el. Det skal være færdigt, før anden etape af byggeriet, modulerne til første-salen, ankommer til maj. Tilbygningen skal stå færdigbygget og indrettet til september.

DesignModul A/S i Egtved, specialist i modulbyggeri, har totalentreprisen på opførelsen af de 1875 kvadratmeter i to etager som modulbyggeri i træ med aluminiumsfacader.

Tilbygningen er bygget helt i træ og får indvendigt synlige, bærende konstruktioner i limtræ. Den giver plads til 115 medarbejdere fra Center for Job og Ydelser i Fårevejle. I forvejen er Plan, Byg og Erhverv og Natur, Miljø og Trafik flyttet ind på rådhuset i Højby, da Borgerservice flyttede til Odsherred Biblioteker og Kulturhuse.

Center for Børn og Familie og Center for Dagtilbud og Uddannelse bliver i Nykøbing - byrådet vil afvente erfaringer fra tilbygningen i Højby, før der tages stilling til en yderligere tilbygning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk