24. juni 2021
Guitarist Poul Halberg og hans Friends fremkaldte dejlige, nostalgiske minder, da de fredag spillede de magiske hits fra 1980'erne for 450 siddende publikummer i Højby. Foto: Musik & Kultur i Odsherred
gallery icon

Se billedserie

Guitarist Poul Halberg og hans Friends fremkaldte dejlige, nostalgiske minder, da de fredag spillede de magiske hits fra 1980'erne for 450 siddende publikummer i Højby. Foto: Musik & Kultur i Odsherred
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Halberg & Friends fik magien frem i Helenehaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Halberg & Friends fik magien frem i Helenehaven
Odsherred - 02. august 2020 kl. 14:01
Af Stefan Andreasen

Guitarist Poul Halberg, manden bag de fede firser-hits fra Halberg Larsen og Ray Dee Ohh, diskede sammen med sine Friends op med alle de magiske sange og fremkaldte dejlige, nostalgiske minder, da de fredag gav udendørs-koncert for 450 siddende publikummer i Helenehaven, den tidligere fodboldbane på Stårupvej i Højby.

Med sig havde Halberg sangerinden Heidi Degn, Jette Schandorf, bas, Gorm Bülow, keyboards, og Jesper Thomsen, trommer.

- Det var en fantastisk koncert. Til sidst kunne publikum ikke sidde ned længere til den gode musik, selvom og Heidi Degn opfordrede dem, oppe fra scenen, til at blive siddende på deres stole, fortæller Anders Munch, formand for arrangerende Musik & Kultur i Odsherred.

- De stillede sig om bag stolene og stod der og vuggede og sang med. Der var en helt utrolig stemning, fortæller formanden.

- Og politiet kom slet ikke forbi med patruljevognen denne gang. Måske havde de travlt med noget andet; eller også har de efterhånden fundet ud af, at vi har styr på tingene, siger Anders Munch.

Fredag den 7. august er der dobeltkoncert med Jasmin Gabay og Jacob Sveistrup. Og 13.-15. august slutter sæsonen i Helenehaven med tre dage med Magtens Korridorer akustisk, ItaloBrothers og Stig & Vennerne akustisk.

- Billetterne har været til salg i en uge, og vi er meget tæt på at have solgt alle 450 billetter til Magtens Korridorer og ItaloBrothers, siger Anders Munch.

Til sæson-afslutningen 15. august med Stig & Vennerne har Anders Munch et særligt tilbud.

- Her skal vi fejre den første sæson i Helenehaven, så der giver vi en gratis fadøl til alle som tak for 2020, siger Anders Munch.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk