15. april 2021
Lige nu står selve teatersalen som en rå, grå beton-kulisse. Der er netop lagt "låg" på teatersals-bygningen. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Lige nu står selve teatersalen som en rå, grå beton-kulisse. Der er netop lagt "låg" på teatersals-bygningen. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billed-serie: Teatersalen er lige nu en rå, grå beton-kulisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billed-serie: Teatersalen er lige nu en rå, grå beton-kulisse
Odsherred - 21. november 2020 kl. 15:02
Af Stefan Andreasen

I ugens begyndelse er der lagt bærende beton-elementer op til tagkonstruktionen, så der nu står et næsten lukket råhus i beton, og man kan fornemme størrelse, form og arkitektur på Odsherred Teaters kommende teatersals-bygning i Holsts Have i Nykøbing Sjælland.

- Det gik virkelig stærkt, da de først begyndte at hejse elementerne op med byggekranen.

- Der gik ikke lang tid, så var der lukket for oven, fortæller tidligere teknisk chef Morten Nielsen, Odsherred Teater, der har arbejdet tæt med teatersals-byggeriet, siden idéen blev udtænkt.

- Bygningen ser faktisk ikke så stor ud, som jeg havde forestillet mig, siger Morten Nielsen.

Sammenlignet med BMS-byggekranen, som holder klar udenfor på byggepladsen - ud mod parkeringspladsen - ser teatersals-bygningen faktisk ikke så stor og monumental ud, som man havde forventet.

Men den vil tiltrække sig en hel del mere opmærksomhed, når den iscenesættes med beklædning og glasfacader.

- Teatersalen kommer til at ligge inde i midten af bygningen, pakket ind som en kube - en slags »glødende teater-lampe« - som ude fra p-pladsen ses som en gylden kerne ud gennem glas-facaden, fortæller Morten Nielsen.

Lige nu står selve teatersalen som en rå, grå beton-kulisse, hvor en støbt betontrappe fører fra gulvet og op til niveau med den igangværende teaterbygning i Algade.

Den 18. december inviterer Bygningsfonden Odsherred Teater til rejsegilde først på dagen.

Efterfølgende er der åben byggeplads og rundvisning i hold med det antal mennesker, som det aktuelle forsamlingsloft tillader.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk