27. september 2020
Det hyggelige Vallekilde Sommermarked i weekenden var spredt ud over seks haver - for at efterkomme corona-restriktionerne.
gallery icon

Se billedserie

Det hyggelige Vallekilde Sommermarked i weekenden var spredt ud over seks haver - for at efterkomme corona-restriktionerne.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Sommersol og marked i højskole-landsbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Sommersol og marked i højskole-landsbyen
Odsherred - 02. august 2020 kl. 16:36
Af Stefan Andreasen

I weekenden var der traditionen tro Vallekilde Sommermarked i den hyggelige højskoleby.

- I wish those days could come back once more. Why did those days ever have to go? sang Liva Susic Dongsgaard fra Stevie Wonders soul-klassiker »I wish« og lokkede gæster indenfor i forældrene Anne Dongsgaard og Ricki Susics have på Kirkebakken 6.

Mange tænkte sikkert, at bare de gode, gamle corona-frie dage dog snart kommer tilbage.

Men årets Vallekilde Sommermarked var nødt til at forholde sig til corona-epedemien.

Derfor var markedet, der normalt finder sted i haven på Kirkebakken 6, spredt ud til også at omfatte fem andre haver på Højskolevej, Triersvej og Vikæret, blandt andet Triersvej 3 hos keramiker Karen Trier.

På den måde fik de mange gæster, der strømmede til i det fine sommervejr, også en hyggelig spadseretur ad Kirkestien og Højskolevej i den stemningsfulde bydel.

I haverne, hvor der stadig var flest besøgende på Kirkebakken 6, kunne gæsterne, efter at have sprittet hænder af ved indgangen, gå på opdagelse i et spændende udbud af kunsthåndværk, design og fødevarer.

Der var alt lige fra nyslynget honning, vin og marmelader til tøj af genanvendte tekstiler, malerier, træ-arbejder, strik-varer, keramik, børnetøj, lammeskind, smykker, glaskunst og meget mere.

Der var rigeligt af rare, nostalgisk klingende, håndlavede ting og sager og god stemning på sommermarkedet - nok til at glemme coronaen for en stund.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk