1. december 2020
Her er det, sommerhusgæster og fastboende i Lumsås gerne vil have et fortov, der skal binde Lumsås og Rema 1000 sammen, så man kan handle sikkert også på gåben. Foto: Jesper Danscher
Her er det, sommerhusgæster og fastboende i Lumsås gerne vil have et fortov, der skal binde Lumsås og Rema 1000 sammen, så man kan handle sikkert også på gåben. Foto: Jesper Danscher
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Savner fortov ved Rema

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Savner fortov ved Rema
Odsherred - 14. august 2019 kl. 11:10
Af Jesper Danscher

Sommerhusgæster og fastboende savner et fortov ved Rema 1000 i Lumsås, så fortovet i byen kunne hænge sammen. Men der er ikke udsigt til noget fortov på de 200 meter sådan lige med det samme.

- Det er rigtigt, at vi mangler et fortov i Lumsås, men der er så mange projekter, som vi har måttet udskyde i forbindelse med budgetlægningen for 2020, så jeg kan godt sige, at det ikke er lige om hjørnet, siger formanden for Odsherreds klima- og miljøudvalg Paw Pedersen (DF). Han havde ikke selv fået nogen henvendelser fra borgere eller sommerhusgæster om det manglende fortov, da Nordvestnyt lørdag gjorde ham opmærksom på sagen.

- Jamen, jeg kan da godt tage det op i udvalget, men som sagt har vi mange anlægsprojekter, som er stillet på pause for at få pengene til at gå op. Men måske var det noget for Rema 1000 at gå ind i, siger Paw Pedersen.

Det er Rema 1000-købmanden i Lumsås nu ikke sådan lige indstillet på.

- Jeg tvivler på, om de handlende i Nykøbing selv har betalt for deres fortove. Nej, det må være en kommunal opgave, siger Palle Olsen, der meget gerne så de 200 meter fortov etableret.

Der kommer en del kunder fra byen og sommerhusområderne til fods, siger han.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk