26. maj 2019
Midt og Vestsjællands Politi mødte op på det sted og det tidspunkt som forretningsindehaveren havde aftalt med den mistænkte.
Midt og Vestsjællands Politi mødte op på det sted og det tidspunkt som forretningsindehaveren havde aftalt med den mistænkte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Satte tyvekoster til salg på socialt medie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Satte tyvekoster til salg på socialt medie
Odsherred - 17. oktober 2018 kl. 11:27
Af Jesper Danscher
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag klokken 8.36 anmeldte indehaveren af en garnforretning på Vallekildevej i Hørve, at der havde været indbrud i butikken, hvorfra der var stjålet både garn og strikkepinde til en værdi af ca. 4000 kr.

Tyven havde skaffet sig adgang ved at opbryde en bagdør på et ukendt tidspunkt mellem mandag den 15. oktober om eftermiddagen og tirsdag morgen.

Politiet foretog sædvanlig undersøgelse af butikken for at sikre eventuelle tekniske spor efter tyven.

Klokken 15.10 henvendte indehaveren sig igen til politiet, idet de formodede tyvekoster fra butikken var blevet sat til salg på et socialt medie.

Indehaveren havde lavet en aftale om at mødes med sælgeren, således at politiet også mødte op på det aftalte sted til det aftalte tidspunkt.

Her traf politiet ud over forretningsindehaveren en 25-årig kvinde fra Snertinge, som havde garn og strikkepinde til salg.

Da forretningsindehaveren kunne genkende nogle særlige strikkepinde, blev den 25-årige kvinde anholdt som mistænkt for indbrud og for at være uberettiget i besiddelse af tyvekosterne efter indbrud i garnforretningen.

Ved ransagning af hendes bil fandt politiet ikke yderligere beviser eller tyvekoster i sagen. Efterfølgende foretog politiet ransagning af den anholdtes bopæl, hvor en 26-årig mand blev truffet.

Politiet fandt på adressen yderligere effekter i form af ca. 100 garnnøgler i indpakning og strikkepinde, som formodes at være tyvekoster efter indbruddet.

Den 26-årige mand blev også sigtet for indbrud i garnforretningen, men nægtede at have kendskab dertil.

De fundne effekter blev beslaglagt med kvindens accept, men hun var utilfreds med ransagningen af bilen. Den ransagning skal en dommer nu kigge nærmere på med hensyn til grundlaget herfor.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk