25. februar 2021
Sara Michelsen er blevet kåret som Årets Lærling 2020 af Odsherred Erhvervsforum. Hun er lærling hos Malermester Mads Hansen,som kalder hende "helt fantastisk". Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Sara Michelsen er blevet kåret som Årets Lærling 2020 af Odsherred Erhvervsforum. Hun er lærling hos Malermester Mads Hansen,som kalder hende "helt fantastisk". Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sara er årets bedste lærling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sara er årets bedste lærling
Odsherred - 22. januar 2021 kl. 14:09
Af Marianne Nielsen

Det blev Sara Michelsen, lærling hos malermester Mads Hansen, der nu kan bryste sig med titlen som Årets Lærling i Odsherred.

Prisen blev uddelt fredag eftermiddag ved en lille corona-sikker seance ved Danske Banks afdeling i Nykøbing, hvor hun fik overrakt diplomet.

Med ære og diplom følger 5000 kroner og en statuette af Peter Hesk, sponseret af Danske Bank og Odsherred Erhvervsforum.

Sara Michelsen er indstillet af sin Malermester Mads Hansen, der karakteriserer sin lærling som »helt fantastisk«.

»Hun er en glad, udadvendt pige med ben i næsen og hænderne skruet ordentligt på. Ligesom sin chef og sine kolleger er hun ansvarsbevidst, pligtopfyldende og sætter en ære i at udføre det håndværk hun er ved at lære«, skriver Mads Hansen i indstilling til Odsherred Erhvervsforums årlige prisuddeling.

Han fortæller videre, at Sara Boholt Michelsen fik en lidt svær start på maleruddannelsen, som nær havde fået hende til at tabe modet og droppe uddannelsen.

Men hos Mads Hansen, er hun med flid og dygtighed den bedste lærling han nogensinde har haft.

»Sara har en helt særlig indstilling til at udføre sine opgaver. Hun møder altid før tid, så hun er helt klar når kl. er syv - hver morgen. Mangler hun at male en halv væg, når kl. slår 15, så maler hun lige den færdig inden fyraften. Hun får derfor også megen ros af kunderne. Hun er fokuseret og meget bevidst om at udføre alle opgaver til kundens tilfredshed. Ofte er det sådan at svendene ikke gider at have en lærling med på opgave. Men der er altid rift om Sara - hende vil alle gerne arbejde sammen med. Hun er godt på vej og bliver en helt fantastisk malersvend«, fastslår Mads Hansen i indstillingen.

Stærkt lærlingefelt
Foruden Sara Boholt Hansen var tømrerlærling hos tømrermester Klaus Willumsen, Mads Holm Isholt er indstillet til lærlingeprisen for sin målbevidsthed. Efter en erhvervspraktik i 9. klasse, besluttede han sig for at blive tømrer. Efter et år på efterskole kom han tilbage og startede sin læretid i august 2017.

» Mads er utroligt engageret i sit fag, opsøger ny viden og kommer med løsningsforslag til de opgaver han får. Mads er en god kollega, han er afholdt af sine kolleger, svende såvel som lærlinge. Mads er klar til at gøre e ekstra indsats overfor vores kunder«, lyder skudsmålet fra mester.

Tredje nominerede til lærlingeprisen var Michelle Storm Kyed, der læser til social- og sundhedsassistent, og har været tilknyttet plejecentret Bobjergcentret i Asnæs.

»Hun er smilende, hjælpsom og har en kæmpe positiv udstråling. Hun vil meget gerne lære nyt og har det største gåpåmod og lader sig ikke skræmme af nye ting og arbejdsopgaver«, skrev hendes praktikvejleder på plejecentret, Annika Lund Jensen.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk