26. juli 2021
Sidste år måtte der holde dimission ad flere omgange i hallen. Men i år kan Odsherreds Gymnasium samle 500 i hallen. Foto: Mie Neel
Sidste år måtte der holde dimission ad flere omgange i hallen. Men i år kan Odsherreds Gymnasium samle 500 i hallen. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samler studenter og familier til dimission i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samler studenter og familier til dimission i hallen
Odsherred - 22. juni 2021 kl. 22:05
Af Marianne Nielsen

Igen i år holder rektor på Odsherreds Gymnasium, Niels-Henrik Babalola Andersson sin tale til årets studenter i gymnastiksalen og ikke - som traditionen ellers byder - i kantinen.

Sidste års corona-restiktioner betød, at dimissionen måtte foregå ad flere omgange i hallen, men i så kan eleverne og deres familier trods alt samles på én gang.

Forsamlings-restriktionerne betyder, at gymnasiet må samle 500 mennesker i salen.

- Vi har 116 studenter i år, og hver elev har fået lov til at tage tre personer med, så vi ikke bliver mere end de 500, der er tilladt. Men det betyder, at vi kan holde dimissionen ad én omgang, og ikke to som sidste år, uddyber Niels-Peter Babalola Andersson overfor Nordvestnyt.

88 stx-studenter og 28 hf-studenter får deres huer i år fra Odsherreds Gymnasium og efter selve dimissionen forsøger man i stil med sidste år at holde klasserne lidt adskilt, og derfor vil der også være en pavillon til hver klasse stillet op bag gymnasiet, så der er et sted, familierne kan få sig et glas, mens de venter på at fotograferingen er ovre og de kan samle sig omkring skulpturen til en fælles fejring i rundkreds.

Odsherreds Gymnasium har udklækket studenter i mere end 40 år, og sidste år blev huerne sat på de første hf'ere nogensinde, og til august bliver den første årgang hhx'ere nogensinde budt velkommen på Åstoftevej.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk