16. januar 2021
Svend Brinkmann kommer til Nykøbing takket være et nyt samarbejde mellem LOF Nordvestsjælland, menighedsrådet ved Nykøbing Sj. Kirke og Odsherred Biblioteker og Kulturhuse. PR-foto
Svend Brinkmann kommer til Nykøbing takket være et nyt samarbejde mellem LOF Nordvestsjælland, menighedsrådet ved Nykøbing Sj. Kirke og Odsherred Biblioteker og Kulturhuse. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samfundsrevser stor-sælger billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samfundsrevser stor-sælger billetter
Opdateret 21. maj 2019 kl. 08:02
Odsherred - 21. maj 2019 kl. 07:59
Af Stefan Andreasen

Billetterne blev revet væk, der har været udsolgt i flere måneder, til foredraget torsdag den 23. maj i Nykøbing Sj. Kirke med den populære psykologi-professor og bestseller-forfatter Svend Brinkmann - én af de stærkeste stemmer i debatten om omkostningerne ved vores præstations-prægede udviklingssamfund, og hvordan mennesker overlever i det.

Svend Brinkmann blev kendt for bogen »Stå fast« i 2014, hvor han gør op med, hvad han beskriver som tidens (selv)udviklingstyranni.

Senere fulgte »Ståsteder« og bestselleren »Gå glip« i 2017, der handler om begrænsningens kunst og at turde at gå glip af noget i livet. Det er værdifuldt at lære at nøjes frem for at ville det hele, mener forfatteren.

Foredraget med Svend Brinkmann i Nykøbing Sj. Kirke tager udgangspunkt i bøgerne »Ståsteder« og »Gå glip«. Det er arrangeret af LOF Nordvestsjælland, menighedsrådet ved Nykøbing Sj. Kirke og Odsherred Biblioteker og Kulturhuse.

- Ved at arbejde sammen, kan vi gøre noget, som vi ellers ikke ville have råd til. Det virker at gå sammen, og det vil vi gøre mere ved fremover, siger Lisbet Obel fra Odsherred Biblioteker og Kulturhuse.

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet og forsker indenfor grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse.

I 2015 modtog han DR's Rosenkjærprisen og Gyldendals Formidlingspris.

Weekendavisen kårede ham i 2017 som den vigtigste intellektuelle i Danmark - øverst på listen »Dansk åndslivs top 30«.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk