21. september 2021
Fra en lille container på havnen i Nykøbing, udlejes paddleboards og både til turister. Men sommeren går på hæld og hverdagen kalder for de to iværksættere bag sommerbutikken. Foto: Marianne Nielsen
Fra en lille container på havnen i Nykøbing, udlejes paddleboards og både til turister. Men sommeren går på hæld og hverdagen kalder for de to iværksættere bag sommerbutikken. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sætter nystartet sommerbutikken til salg før sæsonen er slut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sætter nystartet sommerbutikken til salg før sæsonen er slut
Odsherred - 02. august 2021 kl. 06:38
Af Marianne Nielsen

Ejerne af HiBoat Båd & Paddleboard udlejning i Nykøbing Havn, har besluttet sig for at sælge deres sommerforretning, nærmest før den er kommet rigtig i gang.

Det er første sæson Thomas Brender og Mikkel Dreslers lille container på havnen lejer paddleboards og både til turister og andre, der vil en tur på vandet.

- Vi har jo vores reklamebureau, så det vores lille sommerprojekt. Vi så et kæmpepotentiale, og der var ingen konkurrence, så vi gik i gang med at indhente de fornødne tilladelser, og omdannede en gammel container til salgssted. Alle har været med på ideen, og vi har fået super god respons, fortæller Mikkel Dresler.

Tilmed er omsætningen i udlejningsforretningen også kommet godt med i juli, men sommeren er snart forbi, og det betyder, at iværksætterne skal tilbage bag skrivebordene i reklamebureauet.

- Problemet er jo, at der ligger meget arbejde og venter vores bureau, og derfor har vi besluttet at se, om vi kan finde en person, der kan tage det her koncept videre. Det er jo meget flytbart og meget skalérbart, og vi ønsker, at det vi har skabt kan fortsætte, siger Mikkel Dresler.

Ønsker man at bleve ny ejer af HiBoat koster det 180.000 kr., og flere har allerede henvendt sig og vist interesse for at overtage udlejningen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk