6. april 2020
I den kommende sæson er der planlagt otte Lørdagsjazz-koncerter i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland. Næstsidste koncert i sæsonen er med en kær kending i Pakhuset, den udadvendte tenorsaxofonist Jan Harbeck, der kommer med sin kvartet. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

I den kommende sæson er der planlagt otte Lørdagsjazz-koncerter i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland. Næstsidste koncert i sæsonen er med en kær kending i Pakhuset, den udadvendte tenorsaxofonist Jan Harbeck, der kommer med sin kvartet. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sæsonens Lørdagsjazz-navne er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæsonens Lørdagsjazz-navne er klar
Odsherred - 11. januar 2020 kl. 20:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den kommende sæson er der planlagt otte Lørdagsjazz-koncerter i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland, og Odsherred Biblioteker og Kulturhuse er klar til at afsløre navnene.

Lørdagsjazzen byder blandt andet på en hyldest til den stilskabende bebop- og cooljazz-saxofonist Dexter Gordon, der har spillet en særlig rolle i udviklingen af dansk jazz.

Én af landets store talenter er Mads Ole Erhardsen, der er med i bandet Dexterity.

Med i orkestret, der kan opleves i Pakhuset 15. februar, er guitaristen Morten Haugshøj, veteranen Jens Jefsen på bas og Ulrik Bisgaard på trommer.

Sæsonen åbner 8. februar med SkriverKvintetten med lokale Knud Skriver på trommer, Jens Søndergaard, altsax, Niels Oldin, tenor- og barytonsax, Ole Matthiessen, piano, og Niels W. Knudsen, trommer.

Leveringsdygtige i mainstream-jazz og bebop i sprøde swing- og bossa-arrangementer.

Den amerikanske jazz- sangerinde Nancy Harms er tilbage 4. april med sine kompositioner om kærligheden til Danmark, skrevet sammen med den virtuose pianist Peter Rosendahl.

Med er Greg Earle på bas og Janus Templeton på trommer.

Den lokale stjerne-guitarist Jacob Fischer har samlet et stærkt hold med Zier Romme Larsen på piano, Matthias Petri, bas, og Tom Jensen, trommer, til koncerten 11. april.

Og 9. maj vender Kansas City Stompers tilbage til Lørdagsjazzen med svenske Anna Pauline i vokal front.

Den franske guitarist Django Reinhardt og hans gypsy-swing hyldes af kvartetten Rève Bohème 23. maj med Jesper Riis på kontrabas, Jens Fuglsang og Robert Pilgaard på guitarer og Finn Poulsen på mundharmonika.

Den svenske jazz-stjerne Josefine Cronholm slutter sæsonen af 27. juni med sit orkester med Lisbeth Diers, percussion, Makiko Hirabayashi, piano, Torben Snekkestad, saxofon, klarinet og trompet, og Thommy Andersson, bas.

Næstsidste koncert er med en kær kending i Pakhuset, den uadvendte tenorsaxofonist Jan Harbeck, der kommer med sin kvartet med Henrik Gunde, piano, Eske Nørrelykke, bas, Anders Holm, trommer, og Jan zum Vohrde, altsax.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk