4. august 2021
Bøger i kassevis er klar til at få nye ejere. Biblioteket har taget dem ned af hylderne, bippet dem ud for sidste gang og gjort klar til stort sommerborgudsalg.
Bøger i kassevis er klar til at få nye ejere. Biblioteket har taget dem ned af hylderne, bippet dem ud for sidste gang og gjort klar til stort sommerborgudsalg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sælger biblioteksbøgerne for læselystens skyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sælger biblioteksbøgerne for læselystens skyld
Odsherred - 22. juni 2021 kl. 17:47
Af Marianne Nielsen

I den kommende tid, kan man bladre sig gennem tidsskrifter og bøger, og tage dem med hjem uden at bekymre sig om overholdelse af lånefristerne.

Odsherred Biblioteker og Kulturhuse har brugt corona-nedlukningerne det seneste års tid til at gennemgå hyldemeter efter hyldemeter bøger og magasiner og luget lidt ud i alt det de fandt fra kælder til kvist.

Nu bliver de sat til salg, så man for en skilling eller to kan få styr på, hvad sommerferielæsningen skal handle om.

Bogmarkedet starter med en åbningsweekend fra lørdag den 26. juni, men helt frem til 24. juli vil der være bogsalg på biblioteket i Aksen i Asnæs.

Jo mere, der bliver solgt ud af gamle bøger og blade, film, musik og spil, jo mere nyt og friskt kan biblioteket købe ind efterfølgende.

Bibliotekets bogsalg er efterhånden blevet et tradition med otte år på bagen, og overskuddet går i lighed med sidste år til projekt »Odsherred læser godnathistorie«, der har fokus på læselysten hos de helt små børn og deres forældre, oplyser bibliotekets leder Jesper Lorentz Berthelsen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk