18. september 2021
Alphabeat var på scenen til "Mens Vig venter" i juli. Foto: Mie Neel
Alphabeat var på scenen til "Mens Vig venter" i juli. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så meget fik Vig Festival i overskud på alternative musik-dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så meget fik Vig Festival i overskud på alternative musik-dage
Odsherred - 15. september 2021 kl. 21:59
Af Stefan Andreasen

Vig Festivals to koncertdage »Mens Vig Venter« 9. og 10. juli, som erstatning for den corona-aflyste festival, gav overskud, selvom der kun blev solgt 2600 af de i alt 3600 billetter.

- Vi har fået gjort de sidste leverandørposter op nu og har lavet et samlet regnskab, og vi fik et overskud på 540.000 kroner. Det er vi ganske godt tilfredse med, siger formand Lars Gjerlufsen.

- Billetsalget gav nogenlunde til at betale musikken, så vi har hentet overskuddet på salg af mad og drikkevarer, siger formanden.

- Vi har fået meget god feedback fra de frivillige hjælpere, som var glade for at komme ud og mærke festival-ånden, selvom det ikke var en rigtig Vig Festival. Det var dejligt for dem at møde de andre hjælpere, og dejligt at der skete noget, og at der kom musik til byen, siger Lars Gjerlufsen.

- Alt i alt var det en fin oplevelse, selvom det er lidt mærkeligt at tænke tilbage på alle de corona-restriktioner, vi var underlagt i juli, blandt andet at vi kun måtte være 1000 i hver sektion, siger formanden.

- Gæsterne var også glade. Jeg stod selv i indgangen, og der kom mange tilkendegivelser om, at det var skønt, at der endelig skete noget, der mindede om festival. Mange fik en virkelig god oplevelse, og der var god stemning i sektionerne. Det lykkedes at få det bedste ud af de muligheder, vi havde på det tidspunkt i genåbningen, mener Lars Gjerlufsen.

TV-2, Alphabeat, Michael Falch, Christopher, Jung, Sømændene og Hardinger Band var på programmet.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk