26. januar 2021
Onsdag rykkede håndværkerne fra Elindco ind på teatersals-byggepladsen og begyndte på forarbejdet til fundamenterne. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Onsdag rykkede håndværkerne fra Elindco ind på teatersals-byggepladsen og begyndte på forarbejdet til fundamenterne. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er teater-byggeriet i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er teater-byggeriet i gang
Odsherred - 06. august 2020 kl. 07:26
Af Stefan Andreasen

En glad formand for Bygningsfonden Odsherred Teater, Lars Nybjerg, havde onsdag udsigt til, at Odsherred Teaters byggeplads i Holsts Have i Nykøbing Sjælland, der har ligget øde i fem måneders ventepause, blev befolket af et lille hold håndværkere.

De begyndte så småt arbejdet med at forberede støbning af fundamenter til den kommende teatersal.

- Så er teaterbyggeriet startet. Det første, de gør, er at binde kam-stål til at armere støbning af fundamenterne, fortæller Lars Nybjerg.

Byggefirmaet Elindco A/S, Jyllinge, vandt anden licitation og hovedentreprisen på den nye teatersal, og én af de nærmeste dage rykker firmaets gravemaskiner ind og begynder udgravning til fundamenter.

Grundlaget for teatersals-byggeriet er stadig vinderprojektet, tegnet af Arkitektfirmaet Christensen & Co, der nu er totalrådgiver.

Underrådgivere er Primus Arkitekter Aps (bygning), Sted Aps (omgivelser), Oluf Jørgensen A/S (konstruktion og installation) og Sweco (akustik).

I oktober ankommer beton-elementerne, der skal rejses på de støbte fundamenter.

Den 16. december skal rå-huset være færdigbygget og lukket, hvorefter vinter og forår bruges til den indvendige del af byggeriet og klargøringen frem mod overdragelsen til teatret.

Den 27. juli 2021 skal teatersalen efter planen stå klar.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk