15. maj 2021
Asnæs Svømmehal er fortsat spærret af på grund af nedstyrtningsfare - det forventes, at den kan genåbnes med nyt tag i september. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Asnæs Svømmehal er fortsat spærret af på grund af nedstyrtningsfare - det forventes, at den kan genåbnes med nyt tag i september. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er bud-runden i gang med svømmehals-byggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er bud-runden i gang med svømmehals-byggeri
Odsherred - 04. marts 2021 kl. 16:12
Af Stefan Andreasen

Seks byggefirmaer er inviteret med i en indbudt licitation på udskiftningen af det råd-skadede tag på Asnæs Svømmehal og tagene på Asnæs-Grevinge Hallen og omklædningsrummene - et samlet byggeri til en anslået byggesum på 15,4 mio. kr..

Torsdag i sidste uge var repræsentanter for de seks firmaer, sammen med bygherrerådgiveren, Schou Birkendorf Arkitekter ApS i Holbæk, og bygherren Odsherred Kommune, på besigtigelse i svømmehal, sportshal og omklædningsrum, hvor de havde mulighed for at stille spørgsmål, oplyser Niels Minor Borre, afdelingsleder i Ejendomme i Odsherred Kommune.

Fristen for at indsende et bud er den 12. marts.

Herefter skal der findes en hovedentreprenør til opgaven.

Gruppeformændene i Odsherred Byråd har sagt ja til at udskifte tagene på svømmehal og idrætshal til en anslået pris på 15,4 mio. kr. - pengene findes i uudnyttede lånepuljer.

Svømmehals-området er fortsat afspærret med hegn.

- Vi lukkede svømmehallen i oktober og spærrede af, fordi der var nedstyrtningsfare, og vi gik ind i en periode med stormvejr og risiko for sne, der kunne tynge taget yderligere.

- Heldigvis er der ikke sket noget, men nu lader vi afspærringen stå, siger Niels Minor Borre.

Det forventes, at svømmehalstaget er færdigbygget til september. Renoveringen af taget på hallen og omklædningsrum forventes færdig efter skolernes sommerferie.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk