27. oktober 2020
Nu har Odsherred Rideklub fået 4000 kroner til et juleshow med marked. Spørgsmålet er så, om corona sætter en stopper for planerne.Foto: Helene Nielsen
Nu har Odsherred Rideklub fået 4000 kroner til et juleshow med marked. Spørgsmålet er så, om corona sætter en stopper for planerne.Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så blev det hestefolkets tur til at få kultur-penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så blev det hestefolkets tur til at få kultur-penge
Odsherred - 18. september 2020 kl. 22:15

Efter at være blevet skuffet flere gange var der tirsdag penge til Odsherred Rideklub fra Kultur-og Brandingpuljen som kultur- og folkeoplysningsudvalget i Odsherred fordelte på sit møde tirsdag.

- Det er rigtigt, at klubben har søgt nogle gange uden af have fået noget, men nu har vi haft et møde med dem. Derfor er jeg også glad for at kunne give dem penge denne gang, siger formanden for kultur- og folkeoplysningsudvalget, Gitte Hededam (S).

Lidt over 300.000 kroner blev der ansøgt om, og bortset fra Musik&Kultur i Odsherred har alle ansøgerne fået hele det beløb, de søgte om, som beskrevet i Nordvestnyt onsdag.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet give så mange penge til de forskellige foreninger, siger Gitte Hededam, der tilføjer, at uddelingen er sket med nogenlunde enighed i udvalget.

Og denne gang er der nye ansøgere i feltet. Nemlig Naturplejekorpsets projekt »fra Waste to Wow«, der dog ikke fik alle de 50.000 kroner, man søgte om, men dog fik 20.000 kroner.

- Det er godt, at der er nye ansøgere, så det ikke er de samme, der får år efter år, siger Gitte Hededam.

jeboda

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk