20. januar 2021
Socialdemokraterne i byrådet ønsker flere penge til skolerenoveringer, som her på Asnæs Skole, som fik nyt ventilationsanlæg i 2018. Foto: Marianne Nielsen
Socialdemokraterne i byrådet ønsker flere penge til skolerenoveringer, som her på Asnæs Skole, som fik nyt ventilationsanlæg i 2018. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S: Prioriterer skolerenoveringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S: Prioriterer skolerenoveringer
Odsherred - 13. august 2020 kl. 20:27
Af Helene Nielsen

Står det til socialdemokraterne i Odsherred byråd, så skal der fuld damp på den tre år gamle renoveringsplan for kommunens skoler, som på grund af lavkonjunktur og deraf følgende anlægsstop har været sat på vågeblus.

- Der har hele tiden været fokus på det, fordi de fysiske rammer betyder meget for læringsmiljøet. På Odden Skole har de for eksempel et dårligt gulv i hallen, og det påvirker undervisningen, at de ikke kan bruge det, siger Søren With, som ud over at være socialdemokrat også er formand for kommunens børne- og uddannelsesudvalg.

Søren With mener ikke, socialdemokraterne, som har siddet med flertallet i byrådet i Odsherred de sidste 12 år, allerede har haft gode muligheder for at få sat skolerne i stand.

- Vi har hele tiden prioriteret det, og der er hele tiden blevet afsat penge til anlægsopgaver ude på skolerne. For eksempel udskiftning af ventilationsanlægget på Asnæs Skole, siger Søren With.

Socialdemokraterne erkender, at skolerne i Odsherred mange steder trænger til en gevaldig opgradering, og tror også, en bedring af de fysiske forhold kan være første skridt på vejen til et bedre læringsmiljø og elevers og personalets trivsel i hverdagen.

- Vi vil helst ikke sætte beløb på. Men som et minimum skal der afsættes 12 millioner kroner om året til renovering af skolerne. Gerne mere, siger Søren With.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk