4. juni 2020
Brugsuddeler i Højby Henrik Andersen konstaterede rekordomstætning på Kristi himmelfartsdag. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Brugsuddeler i Højby Henrik Andersen konstaterede rekordomstætning på Kristi himmelfartsdag. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rosé og røde bøffer: Rekordomsætning i brugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rosé og røde bøffer: Rekordomsætning i brugsen
Odsherred - 23. maj 2020 kl. 09:23
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kasseapparaterne var rødglødende i SuperBrugsen i Højby Kristi himmelfartsdag i en sådan grad at der blev sat omsætningsrekord blandt alle de butikker under Coop, der holdt åbent på helligdagen - inklusive Kvickly.

Der blev købt varer for 819.000 kr. inklusiv moms - og det skyldes ikke mindst, at mange i sommerhusene skulle have fyldt køleskabene op med rosé og bøffer.

- Vi havde en forventning om at der ville komme mange i butikken, så vi satsede og købte stort ind. Og det gav pote. Der er jo kommet mange i sommerhusene nu, og det kan vi bestemt godt mærke, siger brugsuddeler Henrik Andersen, som også noterer sig at SuperBrugsen i Asnæs var lukket på helligdagen.

- Det betyder bestemt også noget for omsætningen, konstaterer han.

Det er Højby-brugsens egen rekord fra 2010, hvor den nye forretning blev åbnet, der blev overgået.

Slækker på anvisninger
Netop fordi der kommer mange for at handle, opfordrer Henrik Andersen sine kunder til at undgå spidsbelastningstidspunkteerne, hvis det er muligt.

- Vi har god plads i butikken, og vi har jo åbnet fra klokken 7 til 19, men mellem klokken 10 og 14, der er vi pressede, siger han.

Han oplever, at kunderne tager lettere på anvisningerne fra både butik og myndigheder, efterhånden som landet er blevet genåbnet.

- Vi kan mærke, at folk tager lidt lettere på situationen, end tidligere og måske lidt har glemt, hvor alvorligt det var for nogle måneder siden, og kommer mange fra samme familie, for at handle. Det er svært at gøre så meget ved, men vi appellerer til at man ikke kommer så mange, siger brugsuddeleren til Nordvestnyt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk