18. september 2021
De tidligere professionelle fodboldspillere Mads Laudrup, Daniel Jensen og Martin Bro Johansen, de to sidstnævnte har spillet på landsholdet, var med på det stærke hold fra Rørvig Minigolf, der vandt turneringen. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

De tidligere professionelle fodboldspillere Mads Laudrup, Daniel Jensen og Martin Bro Johansen, de to sidstnævnte har spillet på landsholdet, var med på det stærke hold fra Rørvig Minigolf, der vandt turneringen. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rørvig-firmafodbold: Stærkt hold med landsholds-stjerner snuppede pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rørvig-firmafodbold: Stærkt hold med landsholds-stjerner snuppede pokalen
Opdateret 25. juli 2021 kl. 12:53
Odsherred - 25. juli 2021 kl. 11:04
Af Stefan Andreasen

Trods corona-aflysningen af årets landliggerkamp på Højsandet Stadion i Rørvig - hvor Rørvig IF spiller mod sommer-tilknyttede kendisser - var der stjernestøv over lørdagens firmafodbold-turnering - også en fast del af »Uge 29« på Højsandet.

Holdet fra Rørvig Minigolf stillede med knusende stærk besætning med klar kendis-repræsentation.

De tidligere professionelle fodboldspillere Mads Laudrup, Daniel Jensen og Martin Bro Johansen, de to sidstnævnte har spillet på landsholdet, tryllede med bolden på banen og gjorde det svært for modstanderne.

Minigolf-holdet var forhåndsfavoritter til at vinde vandrepokalen.

Og sådan kom det også til at gå - vandrepokalen blev overrakt til Rørvig Minigolf-spillerne.

Der var ti hold til start, fordelt på to puljer, hvor holdene spillede alle mod alle.

Selvom der plejer at være tilmeldt 16 hold til turneringen, er formand for landliggerudvalget, Søren Lund, er godt tilfreds med deltagelsen.

- Det er ikke lang tid siden, at vi tog beslutningen om, at vi ville køre firma-fodboldturneringen, selvom alt det andet i »Uge 29« er aflyst, så firmaerne har ikke haft lang tid til at stille hold. Jeg synes, det er flot, at der kom så mange, siger udvalgsformanden.

- For os er det vigtigste, at der kom liv og fest på Højsandet i år, og det gjorde der, siger formanden.

- Der er ingen tvivl om, at de allesammen går op i det med liv og sjæl og spiller for at vinde. Det kan man tydeligt mærke, siger Søren Lund.

Trods høj temperatur på Højsandet blev der gået til den i tacklingerne, driblet tæt, spurtet, kæmpet, skudt hårdt på mål, råbt og kommanderet, både på banen og ude fra sidelinjen.

Dommeren fik rasende bemærkninger med på vejen, når spillerne var uenige i hans kendelser.

Kampene blev spillet på syvmands-baner. Antallet af publikummer var stærkt reduceret i forhold til den traditionsrige showmatch »Landliggerkampen«.

- For os handler det ikke om at tjene penge på firmafodbolden i år. Det skal bare køre rundt. Men vi kommer stærkt igen til næste år, siger Søren Lund.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk