10. maj 2021
Endnu har der ikke været synlige tegn på, at det er en banderelateret gruppe, som har lejet sig ind i lokaler på Hovedgaden i Vig.
Endnu har der ikke været synlige tegn på, at det er en banderelateret gruppe, som har lejet sig ind i lokaler på Hovedgaden i Vig.
Foto: Foto: Christian Mikkelsen (Mik)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rockere: Vi passer os selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rockere: Vi passer os selv
Odsherred - 10. juli 2020 kl. 06:27
Af Helene Nielsen

Frygten for at rocker- og bandekonflikten kan rykke til Odsherred, har fået fornyet næring efter at det er blevet kendt, at en banderelateret gruppe har lejet sig ind i lokaler på Vig Hovedgade. Endnu har der ingen synlige tegn været på rockeres indtog i Vig by, men Nordvestnyt har været i kontakt med et lokalt medlem af den banderelaterede gruppe, som skulle have lejet lokalerne. Medlemmet har ønsket at være anonym, men bekræfter, at gruppen planlægger at slå sig ned i Vig.

arrow Læs også: Ungeindsatsen er ikke slået fejl

- Vi er en selvstændig motorcykel-klub. Vi passer os selv, og har ikke noget udestående med nogen. Så borgerne kan være helt rolige. Medierne & politiet har desværre gjort os til noget vi ikke er, skriver han i en besked til Nordvestnyt.

Ifølge politiets oplysninger er den pågældende gruppe en støttegruppe til rockergruppen Satudarah MC, som har været i konflikt med Bandidos MC, hvilket har ført til flere skudepisoder i blandt andet Maribo og Næstved.

Den banderelaterede gruppe i Vig har ikke ønsket at kommentere sagen yderligere og derfor heller ikke svare på, hvornår gruppen har tænkt sig, at flytte ind i lokalerne.

arrow V-politiker om rockere: Lad dem tosse rundt
10. juli 2020 kl. 10:47 Opdateret: kl. 15:31
arrow Vig-borgere: Vi har ikke set rockere
08. juli 2020 kl. 06:27 Opdateret: kl. 17:18
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk