24. oktober 2021
Lisbeth Mortensen overrakte de to kæpheste til de to babyer Emma og Nanni. Hestene var udstyret med klubbens jubilæumsroset.
gallery icon

Se billedserie

Lisbeth Mortensen overrakte de to kæpheste til de to babyer Emma og Nanni. Hestene var udstyret med klubbens jubilæumsroset.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rideklub deler kæpheste ud til nyfødte odsinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rideklub deler kæpheste ud til nyfødte odsinger
Odsherred - 28. februar 2019 kl. 10:21
Af Helene Nielsen

De tog det helt pænt, de to små babyer Emma og Nanni, da de onsdag morgen kom i mediernes søgelys i forbindelse med en særlig gave fra Odsherred Rideklub. Klubben fejrede 50-års jubilæum sidste år og efterlyste i den forbindelse nye små odsinger, som klubben ville begave med en kæphest. Foruden Nordvestnyt var også P4 Sjællands udsendte dukket op for at forevige begivenheden.

- Jeg er egentlig bange for heste, men Nannis farmor har tre islandske heste, så farmor syntes, Nanni skulle have en kæphest, fortalte Anne Hansen fra Fårevejle, som er mor til Nanni.

Emmas mor er til gengæld tidligere hestepige og har haft sin egen hest - og har endda været medlem af Odsherred Rideklub.

- Hvis hun en dag ønsker sig en pony, skal hun være så velkommen. Så finder vi ud af det, sagde mor Eva Henriksen, som også bor i Fårevejle.

Rideklubben lovede i forbindelse med jubilæet at uddele kæpheste til alle babyer, som var født i november eller december.

- Det er, så børnene kan ride ind i fremtiden, men måske også blive medlemmer hos os om nogle år, sagde Odsherred Rideklubs formand Lone Nielsen.

Lisbeth Mortensen fra klubben fortalte, at det har været et problem at finde hesteglade babyer.

- Men vi hører gerne fra forældre, som har fået barn i slutningen af sidste år, for vi flere ledige kæpheste, lovede hun.

Anne Hansen fortalte, at det er hendes drøm, at baby Nanni en dag skal ride sammen med farmor i skoven.

- Så kan de hygge sig. Jeg har engang deltaget i et ridestævne, fordi min søster, som ellers var rytteren i familien, var blevet syg. Jeg fik faktisk en roset, men ridepige, det bliver jeg nok aldrig. Men vi skal nok passe godt på kæphesten, lovede hun.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk