27. maj 2020
Der var fest og glade dage fra start, da Vig Festival Store Scene åbnede om torsdagen med Birthe Kjær & Feel Good Band. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Der var fest og glade dage fra start, da Vig Festival Store Scene åbnede om torsdagen med Birthe Kjær & Feel Good Band. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekordstort million-overskud på Vig Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekordstort million-overskud på Vig Festival
Odsherred - 18. september 2019 kl. 17:33
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birthe Kjær & Feel Good Band åbnede Vig Festival i sommer, hvor der var tæt pakket foran Store Scene - feel good-stemningen fortsætter nu, efter at festivalens regnskab viser et rekordstort overskud på 5,5 mio. kr.

arrow Læs også: Vig Festival sender millioner ud til foreningerne

- Det er vildt. Det slår alle rekorder. For tre år siden havde vi underskud, og efter den tid har mange mennesker fulgt en nøje arbejdsplan og en rigtig stram budgetstyring; de budgetter, som er lagt, holder vi, og det har nu givet os tre gode år i træk, siger formand Ole Larsen.

- Det hele er gået op i en højere enhed i år: Perfekt festivalvejr, hvor vi undgik udgifter til storm og regn; udsolgt i billetter og en god og jævn omsætning i boderne alle dagene; et musikprogram der ramte tilpas bredt og passede til Vig Festival; og vores frivillige hjælpere der gjorde en fantastisk indsatst, siger Ole Larsen.

- Der var en særlig stemning i år; som om folk blev lukket ud fra en boble og bare ville hygge sig og feste. Med det samme var den gode stemning dér - lige fra Birthe Kjær-koncerten om torsdagen, siger festivalformanden.

- Vi er et nonprofit-foretagende, så 1. oktober afleverer vi overskuddet til de foreninger, der har hjulpet på festivalen. Der er festivalens tre moderforeninger, som stiller med en lang række af de frivillige, og så er der 30 foreninger, små og store, som i år får udbetalt bonus, udover den sikrede indtægt, på grund af det store overskud, siger Ole Larsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk