27. februar 2020
Børne- og uddannelsesudvalget har besluttet, at elevers fravær skal registreres pr. fraværstime, i stedet for pr. dag. Foto: Rasmus Bagge Jensen
Børne- og uddannelsesudvalget har besluttet, at elevers fravær skal registreres pr. fraværstime, i stedet for pr. dag. Foto: Rasmus Bagge Jensen
Foto: Foto: Rasmus Bagge Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Registrerer fravær pr. time

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Registrerer fravær pr. time
Odsherred - 17. januar 2020 kl. 12:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

ODSHERRED: 1. januar trådte en ny bekendtgørelse om elevers fravær i undervisningen i kraft. I den forbindelse har Odsherred Kommunes administration udarbejdet et forslag til, hvordan tre typer af fravær skal administreres i praksis ude på skolerne.

Procedureforslaget blev drøftet ved seneste møde i børne- og uddannelsesudvalget, hvor man endte med et par justeringer.

Udvalget vil nemlig gerne have, at der bliver reageret, når en elev har fem procents ulovligt fravær, og ikke ved op til 10 procent, som administrationen ellers lagde op til.

- Vi havde to lærere med til mødet, og de kunne fortælle, at i forhold til fraværsregistrering, er det lige så nemt at registrere på time, frem for på dage i det registreringssystem, der arbejdes med. Så derfor har vi i udvalget bedt om, at fravær bliver registreret pr. time, siger udvalgsformand Søren With (S).

Timeregistreringen vil betyde, at man får fravær, for de timer eleven ikke er der, i stedet for hele dage.

Det giver samtidig mulighed for at opdage eventuelle fraværsmønstre hos eleverne.

mani

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk