21. september 2021
Honky Tonk i Nykøbing Sjællands bymidte bliver alligevel gennemført i år. Her det et guitarist Søren Sebber & Ønskeholdet på Odsherred Teater med Rikke Mølgaard i vokal front til Honky Tonk i 2019. Foto: Per Christensen
Honky Tonk i Nykøbing Sjællands bymidte bliver alligevel gennemført i år. Her det et guitarist Søren Sebber & Ønskeholdet på Odsherred Teater med Rikke Mølgaard i vokal front til Honky Tonk i 2019. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reddet: Honky Tonk-festival bliver alligevel gennemført

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reddet: Honky Tonk-festival bliver alligevel gennemført
Opdateret 04. august 2021 kl. 18:24
Odsherred - 04. august 2021 kl. 12:00
Af Stefan Andreasen

Musikfestivalen Honky Tonk på caféer, restauranter, værtshuse og spillesteder i Nykøbing Sjællands bymidte bliver alligevel gennemført til september.

Det oplyser Morten Egeskov, direktør for Geopark Odsherred og VisitOdsherred, der har overtaget opgaven med at koordinere og markedsføre arrangementet.

I sidste uge valgte den nye tovholder Musik og Kultur i Odsherred at aflyse Honky Tonk den 4. september, fordi myndighederne ikke kan udelukke, at der til den tid kommer nye restriktioner.

Men den risiko er den nye koordinator, VisitOdsherred, og købstadens caféer, restauranter, værtshuse og spillesteder villige til at løbe, oplyser Morten Egeskov.

- Som organisation har Visit Odsherred flere kræfter til at tåle at løbe risikoen end MOKIO, så vi går ind og arrangerer Honky Tonk i år.

- Vi har talt med de fleste af restauratørerne, og de er kede af, at arrangementet blev aflyst, siger Morten Egeskov.

Det plejer at være koordinatoren, der booker musik og fordeler ud til de medvirkende steder.

- Men i år er vi nødt til at bede de enkelte steder selv at skaffe musikken og løbe den risiko, at der kan komme restriktioner og dermed færre gæster. Det siger de ja til. Så vi kører på. Og vi har travlt nu med at nå at blive klar, siger Morten Egeskov.

Fredag den 6. august har VisitOdsherred indkaldt alle de medvirkende aktører til møde om Honky Tonk-festivalen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk