20. september 2020
Den ene af de to tiltalte for rambuktyveriet begået mod Cirkle K på Kalundborgvej og Spar i Hørve den 18. februar, stak af fra sit bosted i april og er ikke til at få kontakt med. Foto: Morten D. Christensen
Den ene af de to tiltalte for rambuktyveriet begået mod Cirkle K på Kalundborgvej og Spar i Hørve den 18. februar, stak af fra sit bosted i april og er ikke til at få kontakt med. Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rambuktyv forsvundet - retssag sparket til hjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rambuktyv forsvundet - retssag sparket til hjørne
Opdateret 20. juni 2019 kl. 15:04
Odsherred - 20. juni 2019 kl. 14:32
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Retten i Holbæk opgav torsdag formiddag at gennemføre en retssag om to rambuktyverier begået mod henholdsvis Cirkle K på Kalundborgvej i Holbæk og mod Spar i Hørve den 18. februar i år.

arrow Læs også: To mænd anholdt for rambuktyverier

Den ene af de to tiltalte, en 22-årig mand med adresse på et bosted ved Hørve, mødte ikke frem til retsmødet. Han har været som sunket i jorden siden han stak af fra bostedet i midten af april, og hverken retten, anklagemyndigheden eller forsvaren havde haft held til at få kontakt til manden.

Derfor var retssagen heller ikke blevet forkyndt overfor den 22-årige, og dommeren sendte derfor straks to domsmænd hjem og aflyste retsmødet.

- Der er behov for flere oplysninger om tiltalte, ligesom der er et ønske om en supplerende metalerklæring. Som sagen ligger på bordet nu, uden viden om hvor tiltalte opholder sig og de manglende oplysninger, kan jeg ikke beramme en ny retssag, lød det fra dommeren.

Den anden tiltalte i sagen, en 18-årig mand med adresse i Aalborg, blev efterfølgende løsladt, da dommeren mente, at han havde siddet længe nok, fire måneder, i det lukkede fængsel Storstrøms Fængsel i Nr. Alslev på Falster.

- Fængslingsbetingelserne er opfyldt, men du er 18 år og frihedsberøvet, og sådan som sagen er forløbet skyldes ikke dine forhold, men den anden tiltalte, og det burde anklagemyndigheden have sørget for var på plads. Men der skal ikke være ret meget slinger i valsen, før vi ses igen, så det er vigtigt, at du passer på, og at der bliver passet på dig, lød dommerens udgangsreplik til den 18-årige.

arrow To rambuktyverier: Butiksfacader smadret
18. februar 2019 kl. 10:37 Opdateret: kl. 10:59
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk