19. oktober 2021
Radikale Venstre i Odsherred har listen klar til kommunalvalget. Thomas Nicolaisen er spidskandidat - men partiet har dog sideordnet opstilling. Foto: Torben Andersen
Radikale Venstre i Odsherred har listen klar til kommunalvalget. Thomas Nicolaisen er spidskandidat - men partiet har dog sideordnet opstilling. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radikal liste i Odsherred klar til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radikal liste i Odsherred klar til valg
Odsherred - 20. april 2021 kl. 10:31
Af Niels Sørensen

Radikale Venstre i Odsherred har 14 kandidater på listen til kommunalvalget den 16. november. Det skriver lokalforeningen i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget stolt over et rigtig godt hold, som favner geografisk bredt i kommunen. Samtidig har vi en god mixture af køn, alder og beskæftigelse. Dét, der samler os, er den radikale tanke og lysten til at samarbejde med andre partier i den gode lokaldemokratiske ånd, som vi er formet af, siger partiets spidskandidat Thomas Nicolaisen, der i dag er viceborgmester i Odsherred Kommune.

Samlet set ser listen således ud:

Thomas Nicolaisen fra Højby, Søren Myrup fra Asnæs, Mie Revsbech fra Odden, Anders Holst fra Rørvig, Christian Vandel fra Nykøbing, Dorthe Luccat fra Stenstrup, Thomas Smedebøl fra Nykøbing, Mie Jensen fra Odden, Marianne Fritzen fra Nr. Asmindrup, Allan Slimak Haslund fra Asnæs, Kate Jensen fra Vig, Jørgen Gylling fra Odden, Marianne Østergaard fra Asnæs og Poul Erik Pedersen fra Vig.

Radikale Venstre i Odsherred har traditionen tro sideordnet opstilling og har i øvrigt indgået teknisk valgforbund med Nyt Odsherred.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk