19. november 2017
På en 150 meter lang strækning i sydenden af dæmningen er der nye vejskader langs skrænten mod det inddæmmede land. Foto: Martin Hoffmann Kønig
gallery icon

Se billedserie

På en 150 meter lang strækning i sydenden af dæmningen er der nye vejskader langs skrænten mod det inddæmmede land. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Putter millioner af kroner i ødelagt vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Putter millioner af kroner i ødelagt vej
Odsherred - 19. maj 2017 kl. 19:41
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igennem de seneste mindst 10 år har der været puttet oenge, flere millioner kroner, i at reparere Egebjergvej over Sidinge Fjorddæmning, men vejen er stadig ikke iorden.

I hvert fald en del af den, cirka 150 meter, har store langsgående revner, markante sætninger i vestsiden af vejen og op af asfalten pibler græstotter.

Odsherred Kommune har fået lavet en ingeniørrapport, der slår fast, at den bedste måde at få vejen renoveret på, er ved at finde 3.1 mio. kr, og få lavet en tilbundsgående stabilisering af vejstrækningen.

Det er en model som politikerne i miljø- og klimaudvalget har valgt at følge, men først skal der rettes op på en mangel.

For Sidinge Fjords Pumpe- og Digelag er aldrig blevet hørt i sagen, og det skal de før politikerne vil låse sig fast på at finde de godt tre millioner kroner til vejrenoveringen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk