16. januar 2019
Lone Rej har solgt O?Mallies til en tidligere stamgæst, Jesper Jensen, Vig. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Lone Rej har solgt O?Mallies til en tidligere stamgæst, Jesper Jensen, Vig. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pubbens nye ejer var selv en flittig gæst i baren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pubbens nye ejer var selv en flittig gæst i baren
Odsherred - 13. februar 2018 kl. 11:41
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ølhanerne kommer igen til at bringe en lise til tørstige ganer i Nykøbing.

Lone Rej har givet hånd og underskrift på at O'Mallies nu ejes af den Vig-fødte Jesper Jensen. Han overtager stedet officielt den 15. februar.

Det var venner og bekendte, der prikkede ham på skulderen og mente, at han skulle investere i bygningen på Algade 33 i Nykøbing, da nu tidligere ejer Lone Rej, satte den til salg i december.

Kloakmester Jesper Jensen, der til daglig har base i Vig med sit entreprenørfirma, er ikke uvant som ejendomsinvestor og ejer således flere udlejningsejendomme mellem Asnæs og Rørvig.

Og fra på torsdag og de godt og vel 900 kvadratmeter pub i stueplan, det tidligere diskotek og lejlighed på førstesalen.

- Det var jo ærgerligt at se så meget stå tomt efterhånden, også her på gaden, og så tænkte jeg at det nok er nu, så vi kan få gang i det til påske, forklarer ham om de tanker, der sammen med vennernes prikken, førte til, at han i dag kan kalde sig pub-ejer.

- Jeg er kommet her lige siden Poul (Rej, red.) åbnede, så jeg kender det rigtig godt. Jeg var tit en af de sidste, der var i baren, fortæller han med et stort grin og husker tilbage på midthalvfemsernes natteliv i Nykøbing.

- Der er mange der griner af mig og tænker, at sådan en rod som mig, der overtager stedet. Ikke at jeg er blevet smidt ud herfra, men jeg var her meget, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk