27. juni 2019
Søstrene de Boer er klar med et nyt koncertarrangement i Bokzen på Algade i Nykøbing i weekenden. Foto: Hans Jørgen Johansen
Søstrene de Boer er klar med et nyt koncertarrangement i Bokzen på Algade i Nykøbing i weekenden. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prisvindere klar med nyt rabalder i Bokzen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prisvindere klar med nyt rabalder i Bokzen
Odsherred - 18. januar 2019 kl. 05:57
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag aften er der ung musik i Nykøbing Sjællands Bokseklubs lokaler, Bokzen på Algade.

Musikken spilles af »smækre lækre artister fra København, Ishøj, Holbæk, Odsherred, Odense og mange flere«, som arrangørerne skriver i invitationen.

- Der vil være ti optrædende på lørdag, og vi håber på, at vi kan nå op på hundrede gæster. Det er ønskescenariet, fortæller Mathilde de Boer, som sammen med søsteren Laura vandt årets Ungekulturpris ved OdsHædring i Højby sidste år for deres ungeinitiativ under navnet dB.Rabalder, som skabt med det formål at give unge, uprøvede musikere en platform og et publikum.

Med prisen fulgte en rejsecheck på 33.000 kroner, som endnu ikke er brugt.

- Vi vil se om vi kan få den solgt, for vi vil helst bruge pengene på vores projekt og på at udvikle os som arrangører, forklarer hun.

Navnet dB.Rabalder er valgt, fordi forkortelsen for pigernes efternavn er dB, og fordi, det er betegnelsen for decibel, som er en måleenhed for lydstyrke. Rabalder er valgt, fordi arrangementet skal lave noget larm, liv og stemning i Nykøbing.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk