4. august 2021
Jakob Fauerby (stående) og Platt-Form kollegaerne Laus Høybye og Mille Lehfeldt er Reumert-nomineret. Foto: Oliver G. Hoffmeyer
gallery icon

Se billedserie

Jakob Fauerby (stående) og Platt-Form kollegaerne Laus Høybye og Mille Lehfeldt er Reumert-nomineret. Foto: Oliver G. Hoffmeyer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pris-dryp på Dragsholmrevyen: Satiriker Reumert-nomineret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pris-dryp på Dragsholmrevyen: Satiriker Reumert-nomineret
Odsherred - 03. maj 2018 kl. 09:21
Af Stefan Andreasen

Dragsholmrevyens instruktør og tekstforfatter Jakob Fauerby, kendt fra satire-trioen Platt-Form, er sammen med sine Platt-Form-kollegaer Laus Høybye og Mille Lehfeldt nomineret til en Reumert for den bidende, vanvittige, velklingende satire-forestilling »En smule i overkanten«, der spillede sidste år på Betty Nansen Teatret.

I kategorien »Årets musical/musikteater« skal Platt-Form kæmpe imod »Så længe mit hjerte slår« på Odense Teater og »Lyden af de skuldre vi står på« på Aarhus Teater.

Reumert-showet finder sted lørdag 9. juni i Skuespilhuset i København, hvor vinderne af de i alt 16 priser bliver fundet. Med Reumert-priserne følger 35.000 kroner og en glasstatuette af kunstneren John Kørner.

Jakob Fauerby har i flere år leveret tekster til Dragsholmrevyen, blandt andet »At rejse er at leve« i 2015 - en skarp satire over den selvfede selfie-kultur. Et ægtepar er på bombekrater-krigsferie med videokamera og lang selfie-stang og ender i en dyb, dyb afgrund.

I 2016 skrev Fauerby den svidende sketch »En ven i nøden« - om overklassens brug af flygtningevenner, lækre at vise frem på Facebook og Instagram, men ærgerligt for den personlige branding når de skal sendes hjem.

Jakob Fauerby var også flittig tekst-leverandør til Dragsholmrevyen 2017 og sparringspartner for kapelmester Søren Graversen i hans satiriske tekster.

I Dragsholmrevyen 2018 - med titlen »Holder vand« - skal Jakob Fauerby instruere Bente Eskesen, Susanne Breuning og Søren Graversen. Som instruktørassistent har han Jenny Høilund, uddannet operasanger fra musikkonservatoriet. Hun var kapelmester på Studenterrevyen 2017.

Der er premiere på Dragsholmrevyen på Odsherred Teater i Nykøbing Sjælland den 29. juni.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk