21. marts 2019
Da Spar-købmanden i Hørve lukkede i juli, lukkede også postbetjeningen. Begge dele genåbner den 29. september. Foto: Marianne Nielsen
Da Spar-købmanden i Hørve lukkede i juli, lukkede også postbetjeningen. Begge dele genåbner den 29. september. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Postbetjeningen genåbner i ny Spar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Postbetjeningen genåbner i ny Spar
Odsherred - 21. september 2018 kl. 10:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra 29. september vil der igen være posthus i Hørve til glæde for byens borgere. Siden Spar-lukning i juli har byen været uden posthus, men nu genåbner købmandsbutikken og samtidig også posthuset på samme adresse som tidligere. Det oplyser distriktschef i Postnord, Maj-Britt Radmer i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtigt glade for, at den nye købmand gerne vil have posthus i butikken, og at vi igen kan åbne posthus i Hørve. Det vil øge tilgængeligheden og gøre det lettere for borgerne i Hørve-området, når pakkerne fra den stigende nethandel skal hentes og sendes, siger hun.

Posthuset hos Spar kommer til at have åbent alle ugens dage fra kl. 7.00-21.00. Her kan kunderne hente pakker bestilt til direkte afhentning på posthuset, sende breve og pakker og købe frimærker og pakkeporto.

- Jeg glæder mig rigtig meget til sammen med mine medarbejdere at kunne tilbyde både Hørves borgere og alle SPAR Hørves kommende kunder mulighed for at kunne hente pakker hos os, siger den nye Spar-købmand i Hørve, Niels Hyldedal i pressemeddelelsen. Pakker bestilt til hjemadressen, men hvor man ikke er hjemme, når pakkebuddet forsøger at aflevere, vil fortsat blive lagt til afhentning i posthuset hos SuperBrugsen i nabobyen Svinninge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk