28. september 2020
Anneberg Vandrehjem bliver sat til salg, fordi hverken Odsherred Kommune eller Naturstyrelsen ønsker at drive det. Foto: Marianne Nielsen
Anneberg Vandrehjem bliver sat til salg, fordi hverken Odsherred Kommune eller Naturstyrelsen ønsker at drive det. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populært vandrerhjem skal sælges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populært vandrerhjem skal sælges
Odsherred - 02. oktober 2019 kl. 08:54
Af Martin Hoffmann Kønig

Anneberg Vandrerhjem har dannet ramme om mange ferier i de naturskønne område ved Anneberg, men sådan bliver det ikke i fremtiden.

I hvert fald bliver vandrehjemmet nu sat til salg, men hvad fremtiden vil bringe er stadig uvist. Da skolekredsen bag Anneberg Efterskole »kastede håndklædet i ringen,« og droppede skoleplanerne, betød det også et stop på driften af vandrerhjemmet, og det kommer nu til at betyde et salg.

Odsherred Kommune, der havde lejemålet til udgangen af 2033, agter i hvert fald ikke at finde ny anvendelse af bygningen.

Kommunen har opsagt lejemålet, og selvom det betyder, at de er lejer indtil 31.december 2020, så håber de, at Naturstyrelsen, der ejer bygningen, vil få den solgt inden da.

Ifølge skovrider Jens Peter Simonsen, fra Naturstyrelsen, så er der kun salg som mulighed.

»Naturstyrelsen har ikke en alternativ anvendelse af bygningerne. De vil derfor blive søgt solgt. I givet fald vil det ske ved overdragelse til det statslige ejendomsselskab Freja,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk