8. august 2020
Plejecenter Baeshøjgård i Vig skal også i fremtiden drives af OK-Fonden og det giver stor begejstring hos fondens dirketør. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Plejecenter Baeshøjgård i Vig skal også i fremtiden drives af OK-Fonden og det giver stor begejstring hos fondens dirketør. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populært plejecenter reddet for OK-Fonden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populært plejecenter reddet for OK-Fonden
Opdateret 06. december 2019 kl. 15:46
Odsherred - 06. december 2019 kl. 15:38
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var splittelse i social- og forebyggelsesudvalget, da de skulle tage stilling til, hvordan plejecenter Baeshøjgård i Vig ønskes videreført. Venstre ville give OK-Fonden retten til at drive centret videre selv, Leif Egholm, fra Odsherredlisten, stemte ikke, mens flertallet bestående af S og SF besluttede en selvejemodel, hvor Odsherred Kommune sidder med i plejecentrets bestyrelse.

arrow Læs også: Unikt samarbejde kan blive plejecenters fremtid

En model, der vækker glæde hos OF-Fondens direktør, Ulrik Ahrendt-Jensen, der kalder sig fortrøstningsfuld og tror på at en løsning er tæt på.

»Der er ikke noget i den foreslåede model, der skræmmer os. Vi kan koncentrere os om at drive plejecentret, og det er det vi er gode til. Vi skal jo ikke tjene penge på at drive centret, så vi er meget fortrøstningsfulde og det her vil uden tvivl gøre julen ekstra god for vores medarbejdere, der har grund til at være glade nu,« siger han til Nordvestnyt.

Udvalgets formand, Arne Mikkelsen (SF) havde helst set, at kommunen overtog driften, men den valgte model fungerer rigtig godt som politisk kompromis.

»Modellen betyder, at kommunen skal sidde med i bestyrelsen, at kommunen sidder med visitationen og vigtigst at centret får de samme økonomiske vilkår som kommunens øvrige plejecentre,« siger han til Nordvestnyt.

Beslutningen skal via økonomiudvalget til byrådets godkendelse, men her er flertallet sikret til at bære den nuværende beslutning i mål, så OK-Fonden skal også efter sommeren 2020 drive Baeshøjgård.

25Ods PC ny chef OK fonden.

Lederen af Baeshøjgård har sin hest med på
arbejde. Foto: Per Christensen


Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk