7. maj 2021
De tre shelters ligger med betagende havudsigt, men trænger til en kærlig hånd. Foto: Helene Nielsen
gallery icon

Se billedserie

De tre shelters ligger med betagende havudsigt, men trænger til en kærlig hånd. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populære shelters forfalder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populære shelters forfalder
Odsherred - 09. april 2021 kl. 06:30
Af Helene Nielsen

Der er god ventilation og garanti for en smuk udsigt fra de tre shelters som er opstillet på en græsmark Syd for Odden Havn. Det er gratis at benytte de tre shelters, og man kan oven i købet have sin hest med. Formand for Odden Gymnastikforening, Peter Nielsen, der som aktiv vinterbader ofte er på havnen, oplever, at turister gør flittigt brug af de primitive overatiningssteder. Men Peter Nielsen er lidt trist over, at de tre shelters efterhånden er i en meget dårlig stand.

- Bjælkerne er ved at rådne væk, og på taget, som skulle være dækket af græs, er der lagt store sten op, for at holde på tagpappet. Jeg kan ikke forstå, at kommunen ikke sørger for at vedligeholde den slags, siger Peter Nielsen.

De tre shelters stammer tilbage fra 2004, hvor de blev etableret af den daværende Trundholm Kommune. De blev opført med støtte fra Friluftsrådet og som en del af et beskæftogelsesprojekt, var derfor ikke den store økonomiske udfordring for Trundholm Kommune.

- Jeg har forsøgt at kontakte Odsherred Kommune om, hvem der skal tage sig af vedligeholdelsen, men det er der åbenbart ingen, der ved. Jeg har også spurgt ind til, hvorfor der ikke kunne lægges lidt brænde ved shelterpladserne, så folk kan tænde op, når de kommer på cykel eller vandretur. Det ved jeg, man gør ved shelterpladserne i Veddinge Bakker. Vi kunne måske hente brænde på genbrugspladsen. Spørgsmålet er, hvem der skal gøre det. Lige nu bliver der intet gjort, siger Peter Nielsen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk