23. januar 2019
Der er flere scenarier i spil i forhandlingerne om fremtidens skolestruktur i Odsherred, men endnu er der ikke enighed blandt partierne i byrådet om hvilke(n) modeller der skal sendes i høring. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Der er flere scenarier i spil i forhandlingerne om fremtidens skolestruktur i Odsherred, men endnu er der ikke enighed blandt partierne i byrådet om hvilke(n) modeller der skal sendes i høring. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politisk uenighed om strukturmodel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politisk uenighed om strukturmodel
Odsherred - 13. juni 2018 kl. 15:36
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er endnu ikke opnået fælles fodslag hos Odsherreds politikere, der står overfor at skulle sende en eller flere skolestrukturmodeller i høring, og sagen er nu landet på gruppeformændenes bord, hvor der pågår forhandlinger.

Gruppelederne mødtes forleden til de første sværdslag, men ifølge formand for børne- og uddannelsesudvalget, Søren With (S), der qua sin formandspost sidder med ved forhandlingsbordet, så resulterede det møde ikke i enighed.

- Man er ikke helt på plads endnu i forhold til hvilken struktur man skal vælge, siger Søren With.

- Og da der gerne skulle kunne skabes konsensus i byrådet, valgte vi i børne- og uddannelses at tage sagen af dagsordnen her til aften (tirsdag, red.), fortsætter han.

Han vil ikke løfte sløret for, hvor knasterne er eller hvilket scenarie han ønsker sig, men står det til ham bliver det kun en enkelt strukturmodel, der sendes i høring.

- Der er lige så mange meninger om skolerne, som der er mennesker, der bruger skolerne. Vi har jo været der, set det, lyttet og vendt alle sten fire gange, så det vil ikke være en løsning at sende flere ud i høring. Løsningen er at vi prøver at finde konsensus og lander en model som alle kan se sig selv i, og så sende den i høring, siger han og håber på en løsning i næste uge, så løsningsmodellen han sendes i byrådet og i høring, så tidsplanen ikke rykkes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk