24. oktober 2021
Miljø- og klimaudvalget indkalder til temamøde om biogas, hvor udvalgets medlemmer kan stille spørgsmål til eksterne eksperter.
Miljø- og klimaudvalget indkalder til temamøde om biogas, hvor udvalgets medlemmer kan stille spørgsmål til eksterne eksperter.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politisk fokus på biogas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politisk fokus på biogas
Odsherred - 09. januar 2019 kl. 18:59
Af Helene Nielsen

Mens borgere i Vig og omegn har indkaldt til borgermøde i Vig Forsamlingshus den 7. februar, har miljø- og klimaudvalget i Odsherred indkaldt til temamøde om selvsamme anlæg på udvalgets møde i februar i år. Det er udvalgsmedlem Finn Hallberg (V), som har anmodet om, at biogasanlægget og det godkendte kommuneplantillæg og lokalplan bliver taget op på mødet i næste uge. Det bliver nu til et temamøde i februar om biogas, hvor der er inviteret eksterne kompetencer, og udvalgets medlemmer har mulighed for at stille spørgsmål om biogasanlæg til disse.

arrow Læs også: En hel by protesterer mod biogas

Initiativgruppen fra Vig Handelsforening og Vig Familieby, som kæmper for, at der ikke vil blive bygget et biogasanlæg i Vig, fordi de blandt andet frygter for lugtgener fra anlægget, har i disse dage travlt med at uddele løbesedler og samle underskrifter ind mod biogasanlægget, som Preben Hansen og Kenneth Hansen fra Tuse Næs har fået kommunens tilladelse til at etablere på deres egen grund på Holbækvej 15 i Vig. Disse underskrifter vil blive afleveret til byrådet ved det kommende byrådsmøde den 29. januar.

arrow Biogas på udenlandske hænder
24. januar 2019 kl. 21:14 Opdateret: kl. 12:00
arrow Protest mod biogasanlæg skudt i gang
04. januar 2019 kl. 12:57 Opdateret: kl. 08:47
arrow Uro i Venstre efter biogaskritik
21. december 2018 kl. 13:24 Opdateret: kl. 10:46
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk