21. september 2020
Politikerne i social- og forebyggelsesudvalget i Odsherred Kommune har bedt to af kommens råd om at komme med input til budgetudfordringer.
Politikerne i social- og forebyggelsesudvalget i Odsherred Kommune har bedt to af kommens råd om at komme med input til budgetudfordringer.
Foto: Foto: Margrethe Groth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikerne indkalder gode råd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikerne indkalder gode råd
Odsherred - 06. december 2019 kl. 07:52
Af Martin Hoffmann Kønig Der er brug for nye øjne på budgetudfodringerne på social- og forebyggelsesudvalget i Odsherred Kommune. Og der er nok a
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På det seneste udvalgsmøde havde politikerne en lang diskussion om hvilke områder, der skulle prioriteres, men nogen beslutning ville de ikke træffe, for ifølge udvalgsformanden, Arne Mikkelsen (SF), vil politikkerne først have rådenes input.

»Ifølge administrationen er de brug for 8,6 mio. ekstra kroner, og da det ikke kan ske via en tillægsbevilling, så skal det ske gennem besparelser. Vi valgte på udvalgsmødet at gå områderne igennem, og jeg må sige, at der for mit vedkommende er forslag der er helt uspiselige, som for eksempel at skære på demensområdet eller at genoptage et forslag om at skære rengøring ned til hver 3.uge. Nu har vi besluttet at sende papirerne til ældre- og handicapråd og så afventer vi deres høringssvar, før vi træffer en beslutning,« siger han til Nordvestnyt.

Konsulentfirmaet Deloitte har anslået, at der kan være over seks mio. kr. at spare på sundhedsområdet, men ifølge Arne Mikkelsen er flere af deres forslag rene skrivebordsløsninger.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk