12. december 2017
Foto: Martin Hoffmann Kønig
gallery icon

Se billedserie

Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet »tygger« på vandhulssagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet »tygger« på vandhulssagen

Dragsholm Golf Club får tilbudt at købe det ulovlige vandhul som naboen har kæmpet for i højesteret. Politiet »tygger« stadig på sagen.

Odsherred - 13. oktober 2017 kl. 07:01
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Højesteret har talt. Firmaet H. P. Plastas, der er nabo til Dragsholm Golf Club, skal lovliggøre dræningen af vandhullerne på den jord, der støder op til golfklubben, og som har betydet mange års oversvømmelse og udgifter for golfklubben. Men når man spørger Odsherred Kommune, så lyder meldingen, at de ikke vil foretage sig noget, før politiet har behandlet sagen.

arrow Læs også: Højesteret kan fjerne vandet fra golfbanen

Så efter at sagen nu har været behandlet i Odsherred Kommune, hos naturklagenævnet, hos politiet, landsretten og højesteret er der fortsat ikke en løsning lige om hjørnet. Selvom det er to uger siden at højesteret har afsagt dom i sagen, så »tygger« man stadig på sagen hos Midt- og Vestsjællands politi.

- Sagen er på vej fra sagscentret i Holbæk til Roskilde, hvor juristerne skal kigge nærmere på præmisserne i dommen fra højesteret for at kunne lægge en slagplan for, hvordan dommen skal effektueres. mere kan vi ikke sige på nuvende tidspunkt, siger Martin Bjerregaard.

Tilsyneladende er det ikke så nemt, at få sagen fra Holbæk til Roskilde, for senioranklager Jens Berger, fra Midt- og Vestsjællands politi har endnu ikke modtaget den.

Advokat Michael Hertz, der har repræsenteret H. P. Plastas, forklarer, at hans klient har tilbudt golfklubben at købe en del af grunden, fordi det kunne sikre golfbanens afvanding, og så slår han fast, at det naboretlige problem næppe er løst med dommen fra højesteret. Golfklubben har afvist købstilbuddet og de afventer at myndighederne effektuerer dommen.

arrow Vel landets dyreste sø
06. februar 2017 kl. 12:03 Opdateret: kl. 14:13
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk