24. november 2017
Midt- og Vestsjællands Politi ransagede 16 adresser i Odsherred onsdag formiddag og fandt mange formodede tyvekoster.
Midt- og Vestsjællands Politi ransagede 16 adresser i Odsherred onsdag formiddag og fandt mange formodede tyvekoster.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet ransagede 16 adresser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet ransagede 16 adresser
Odsherred - 16. marts 2017 kl. 11:03
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi foretog onsdag formiddag ransagninger på en række adresser i Odsherred efter en forudgående og målrettet efterforskning mod indbrud, tyveri, hæleri og besiddelse af narkotika.

arrow Læs også: Politiet slog til mod tyve og hælere

- Det er noget vi har efterforsket over nogle måneder, men med afbrydelser på grund af noget andet undervejs, forklarer vicepolitiinspektør Jacob Olsen.

Han oplyser at politiet var rundt på i alt 16 adresser i Odsherred i Nykøbing, Højby, Nr. Asmindrup og Grevinge.

Ved ransagningerne fandt politiet mange effekter i form af blandt andet håndværktøj, haveredskaber, knallerter, cykler samt et par designermøbler. Politiet fandt tillige et jagtgevær, der stammer fra et indbrud i et sommerhus i Odsherred.

- Nu skal vi finde ud af, hvor tyvekosterne stammer fra, så vi ved ikke om det er fra indbrud begået i Odsherred, siger vicepolitiinspektøren.

425 gram amfetamin
Hos en 41-årig mand fra Nørre-Asmindrup fandt politiet cirka 425 gram amfetamin, som politiet mistænker ham for at have besiddet med henblik på videresalg.

Politiet anholdt den 41-årige, der kl. 13.00 blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk som sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191 om videresalg af stoffer. Anklagemyndigheden begærede grundlovsforhøret behandlet for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, og den 41-årige blev varetægtsfængslet foreløbigt i tre uger.

- Han er en del af et efterforskningskompleks, som vi har kørt på i noget tid, og nu var det tid til at se nærmere på, hvad de unge mennesker gik og rodede med. Og det var det vi gjorde i går, siger Jacob Olsen som ikke vil udelukke, at der kan komme flere anholdelser under efterforskningen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk